Cultuur reizenFoodie reizenReizen nachtleven

7 Tips om Geld te Besparen op uw Volgende Vlucht

Het boeken van vluchten voor reizen kan de grootste kostenpost zijn die we op reis hebben. En soms kan het zien van de prijs voor onze vakantie omhoogschieten, vanwege de vliegtickets, ons ontmoedigen om zelfs maar te gaan.

Gelukkig zijn er een aantal hacks en tips om de prijs drastisch te verlagen bij het boeken van een vliegticket tijdens je volgende reis. Je budget behouden kan nog steeds een optie zijn omdat vliegen niet duur hoeft te zijn, vooral als je het slim doet.

Gerelateerde berichten

1. HET KIEZEN VAN DE BESTE VLUCHTAGGREGATOR

Er zijn veel verschillende vluchtboekingsdiensten die er zijn en sommige ten zeerste aanbevolen. Kayak en Expedia worden door vele bronnen gesproken, maar Skyscanner.com is een van de beste manieren om een ​​goedkope vlucht te vinden.

Met Skyscanner kunt u de goedkoopste maanden van het jaar vinden die u het beste kunt boeken. En als je dat eenmaal hebt ontdekt, laat het je de goedkoopste dagen van die maand zien om te vliegen zodra je je hebt gevestigd op de luchthavens waar je naartoe wilt vliegen. Het is een geweldige site om te verkennen en geweldige prijzen te krijgen bij het boeken van een vakantie of een uitje.

2. BOEK JE TICKETS OP DE GOEDKOOPSTE TIJDEN

Mensen lijken altijd haast te hebben bij het boeken van tickets om familie te bezoeken of een vakantie te plannen. Maar je wilt echt vooruit denken en op welke dagen je boekt.

De goedkoopste dagen van de week om te boeken zijn dinsdag en woensdag. Boek nooit op een maandag of vrijdag, ze zijn volgeboekt met zakelijke reizen, dus de prijzen zullen omhoog gaan.

Een van de beste dagen om te boeken is echter op dinsdagen om drie uur ’s middags Eastern Time en zes weken uit. Het is een zeer goedkope manier om een ​​ticket te kopen en veel geld te besparen.

Je kunt ook maanden tevoren een kaartje kopen. Luchtvaartmaatschappijen brengen meer in rekening als u eerder boekt, omdat ze ervan uitgaan dat u de prijs betaalt. Dus wees geduldig en plan die reis een beetje verder van tevoren.

3. LUCHTHAVEN LAYOVERS

Veracht geen Layovers. Ze kunnen saai zijn en de luchthavens kunnen je verleiden met hun dure eten, maar weet dat je veel geld zult besparen bij het vinden van reizen met layovers.

Vooral wanneer u een vlucht naar verschillende landen boekt, is het geweldig om te zien wat er wordt aangeboden in layovers. Bepaalde landen hebben goedkopere vluchten via hen, dus u kunt er zeker van zijn dat u een goedkoper ticket vindt wanneer u een ander traject aan uw reis toevoegt. Stoppen in andere landen kan ongeveer drie tot vierhonderd dollar scheren van je ticket.

Het geeft je ook de mogelijkheid om het land waar je bent gestopt te zien als je tussenstop lang genoeg is.

4. ZOEK VLUCHTEN INCOGNITO

Bepaalde sites volgen waar u naar op zoek was en doorheen keek. Daarom zie je aan de zijkant van je scherm advertenties die reclame zullen maken voor producten waar je onlangs naar hebt gekeken. En in het geval van luchtvaartmaatschappijen kunnen ze door uw cookies kijken en zien waar u naar hebt gekeken en dan brengen ze u een hogere prijs in rekening voor een ticket.

Ze zien de vraag en berekenen daarom dat je tegen een hogere prijs koopt als je het ticket goedkoper had kunnen krijgen. Gebruik het incognitovenster van Google Chrome om naar tickets te zoeken en sluipend rond prijzen te geraken.

5. VOLG LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJEN & AANMELDEN VOOR HUN E-MAILLIJST

Deze twee zijn erg belangrijk als u komende deals over ticketprijzen wilt zien. Het volgen van een luchtvaartmaatschappij op Twitter of Facebook is een geweldige manier om de prijzen te zien voor vluchten naar bepaalde landen of gebieden in uw land. Het zijn deals die je in de gaten moet houden en waar je op moet letten, en soms zul je geweldige vliegtickets vinden voor een plek die je wilt bezoeken.

De andere optie is om zich aan te melden voor hun e-maillijst. Hoewel het een beetje frustrerend is om alle e-mails te ontvangen van sites waaraan je je adres hebt gegeven, kunnen deze websites van luchtvaartmaatschappijen je op de hoogte houden van de bestemming waar je naartoe wilt en of de prijs is gedaald of dat er een speciale deal is.

Dus als je op zoek bent naar familie of vrienden voor de vakantie en de prijs niet is wat je wilt, meld je dan aan en zij zullen je laten weten of het ticket goedkoper is geworden.

6. CONTROLEER DE WEBSITES VAN DE LUCHTVAARTLIJN

Skyscanner en andere soortgelijke sites kunnen u een geweldige prijs op uw ticket geven, maar u wilt nog steeds de actuele website van de luchtvaartmaatschappij controleren . De reden hiervoor is omdat u misschien de opties voor uw vlucht wilt zien. Vluchtaggregators zoals Kayak of Skyscanner zullen hier geen rekening mee houden, dus het is belangrijk om te kijken wat er wordt gegeven. Dus als u meer bagage wilt inchecken of een van hun optionele extra’s nodig heeft, wilt u waarschijnlijk direct vliegen.

7. VLIEGTUIG LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJEN MAAR VERMIJD TOEVOEGINGEN

Veel van de belangrijkste luchtvaartmaatschappijen waarnaar mensen zoeken, zijn erg duur en zijn niet budgetvriendelijk wanneer ze proberen vlieg goedkoop. Maar bedrijven zoals RyanAir of Spirit Airlines bieden veel betere prijzen bij het kopen van een ticket. Je kunt door het land of naar een ander land vliegen zonder een arm en een been te hoeven betalen.

Deze luchtvaartmaatschappijen maken echter het geld dat u niet hebt uitgegeven goed door uw uitgaven voor extra kosten te betalen. Deze extra tarieven kunnen variëren van het kiezen van uw zitplaatsen tot uw maaltijd. Het beste is om ze een willekeurige plaats te geven. Vaak verschilt het verschil tussen de klassen niet sterk met de beenruimte.

Als je honger hebt, pak je genoeg snacks voor de reis in, zodat je geen honger hebt en je niet in de verleiding komt om een ​​van hun dure maaltijden te kopen.

 

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button