Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /home/plezier/public_html/wp-config.php on line 87
60 natuurlijke kapsels en ideeën | Plezier.net
HaarHaar en Verzorging

60 natuurlijke kapsels en ideeën

Als het gaat om natuurlijke haarstijlen, dan is er een vraag die een onmiddellijk antwoord verdient en waarover je zou moeten nadenken. Hoeveel tijd wil je elke dag aan styling besteden? Omdat de meesten van ons het doen in de vroege ochtend voordat we naar het werk of naar school gaan, is onze beste inschatting dat je een minimale hoeveelheid tijd wilt doorbrengen.

Toch zijn we er vrij zeker van dat je nooit met gestrekte haren naar huis zou gaan. Daarom hebben we een uitgebreide lijst met 60 natuurlijke kapsels en ideeën voor u samengesteld. Ze zullen je inspireren en je kunt elke dag een nieuw kapsel proberen. Geen doffe haren meer en geen verspilling van tijd meer!

1. De Pixie snijdt natuurlijke kapsels

Van alle knipbeurten die u misschien kunt proberen, is er geen eenvoudiger en natuurlijker dan de Pixie Cut. Het ziet er fris, modern en cool uit. Afgezien daarvan is het een koud kunstje als het gaat om styling.

2. Het natuurlijke krullende kapsel

Snijd het kort zal wonderen doen als je diep krullend haar hebt. Alle dames met krullen kunnen je vertellen hoe frustrerend het soms kan zijn om ze te stylen. Daarom bespaart een lengte van enkele centimeters u veel tijd en moeite.

60 natuurlijke kapsels en ideeën

bron

3. Het korte natuurlijke kapsel

Een ander idee als het gaat om natuurlijke haarstijlen is een lange pixie en voeg wat spikes toe om de dingen op te fleuren. De look is ongelooflijk edgy zonder te mannelijk te zijn.

4. Het zwarte natuurlijke kapsel

Hier is een zeer moderne kijk op natuurlijke kapsels. De mooie dame op de foto heeft een lange pixie-snit op zeer krullend haar met geschoren ondersnijdingen en vlijmscherpe lijnen.

5. De lange Mohawk

De schoonheid van het Mohawk-kapsel is in dit geval dat je echt niets hoeft te stylen als je ‘s morgens opstaat. Hoe krapper, hoe beter. Hoe is het voor natuurlijke haarstijlen?

6. De Hipster natuurlijke kapsels

Hoewel hipsters meestal gebalanceerd en gepolijst zijn, wil dat nog niet zeggen dat je er veel tijd mee moet doorbrengen. Hier is een natuurlijke snit compleet met neusring en paarse make-up die je in no-time de koningin van de hipsters maakt.

7. De natuurlijke kapsels van Diana Ross

Terugkijken in de jaren zeventig heeft er nog nooit zo goed uitgezien. Als je krullend haar hebt, kun je het gewoon vasthouden door je haar zo lang te laten groeien als je wilt en het daarna uit te werpen. Net als Diana!

8. Natuurlijke kapsels voor werk

‘S Morgens, wanneer je haast hebt om aan het werk te gaan, is er geen gemakkelijkere en snellere manier om je haar te stylen dan een rolletje. Ga voor de lage knot, eenvoudig en soepel, met een rechte zijtak.

9. Natuurlijke kapsels voor haar van gemiddelde lengte

Laat de krullen rollen als de stemming je brengt, met deze ongelooflijk gemakkelijke manier om met je manen te pronken. Deel het zijwaarts en voeg een paar blonde hoogtepunten toe om het wat diepte en dimensie te geven.

10. De natuurlijke haarstijlen van Harley Quinn

Sinds de film zelfmoordgroep is Harley Quinn een styling-icoon geworden. Gelukkig voor ons allemaal, is de manier waarop ze altijd haar haar houdt erg gemakkelijk thuis. Verdeel je haar zijwaarts en bind het in twee hoge staartjes.

11. De knoop van Faux Bantu

Bantu-knopen zijn uitstekend wat betreft haarstijlen, maar ze hebben veel tijd nodig om te maken. Daarom kun je in plaats daarvan een soort faux spelen.

12. Eenvoudige natuurlijke kapsels

Wat is er eenvoudiger dan twee paardenstaarten? Niets. Gebruik enkele haarbanden die dezelfde kleur hebben als je haar. Op deze manier lijkt het alsof de paardenstaarten echt natuurlijk zijn.

13. Weg met de wind

Het hele jaar had alles te maken met kapsels. Behalve dat het nerveus en modieus is, bespaart de stijl zonder scheidingstekens u ook veel tijd. Sta ‘s morgens op en vertrokken in een paar minuten.

14. Natuurlijke gevlochten haarstijlen

Eén manier om te sprinten en als een echte koningin te zijn, is je haar in sommige godinnenhoofden te vlechten. Vraag je kapper om enkele tips om dagelijks voor ze te zorgen.

15. Korter dan kort

Een heel korte pixiesnit heeft de bewonderenswaardige eigenschap dat je je hele gezicht benadrukt. Afgezien daarvan laat het je jukbeenderen zien, evenals je ogen en lippen.

16. Mooie natuurlijke kapsels

Dit is een interpretatie van de klassieke Bantu-knoop. Combineer het met een eyeliner en een blote lip en je bent klaar om de wereld te veroveren.

17. Natuurlijke haarstijlen

Hier is een andere manier om vlechten te dragen en ze er zo natuurlijk mogelijk uit te laten zien. Bepaal de twee-strengige vlechten voor een klassieke look. Bovendien kunt u een elegante hoed toevoegen voor een vleugje speelsheid.

18. Het gaat over de houding

Hier is een halve mohawk-snit met wat vlechten voor een toegevoegde punkrock aantrekkingskracht. Houd je haar langer aan de voorkant en lager en korter aan de achterkant om de halslijn te verlengen.

19. Alle

Natuurlijke haarstijlen gaan over jezelf zijn en liefhebben wie je bent. Daarom is er niets dat beter zegt dan dit oversized kapsel.

20. De taps toelopende natuurlijke haarstijlen

Uw knipbeurt kan helpen om uw beste eigenschappen onder de aandacht te brengen. Deze gebeeldhouwde pixie doet je nek ongelooflijk lang en slank lijken, bijna als een ballerina.

21. Elektrische natuurlijke haarstijlen

Het toevoegen van een paar te grote hoepels aan dit mooie kapsel zorgt voor een juiste balans. Je kunt ook een statement lip en killer eyeliner matchen.

22. Zachte krullen

Niets zegt vrouwelijk en mooi als een volle kop zachte krullen die over je gezicht lopen. Vergeet niet om je wenkbrauwen dik en in vorm te houden om je krullen in balans te houden.

23. Goddess vlechten als beschermende kapsels voor natuurlijk haar

Dit is een ander voorbeeld van hoe godinnenvlechten je mooie haar kunnen beschermen. Daarnaast kunnen ze het er natuurlijk uit laten zien.

24. Pin-up natuurlijke kapsels

Houd je gekrulde haar kort en voeg een kleine sjaal of bandana toe. Bind hem aan één kant, zodat het lijkt alsof je net een jaren 50-diner hebt uitgerold.

25. De lange bob

Afgezien van Pixies, Bob Haircuts zijn een andere geweldige manier om natuurlijke haarstijlen te dragen. Het enige wat je hoeft te doen om deze look te krijgen is om het onder de stijltang te plaatsen.

26. Een vleugje kleur

Als je wat diepte wilt geven aan je korte en natuurlijke kapsel, kun je delen ervan altijd in verschillende tinten verven. Hier is een geweldig voorbeeld waarbij het model zijn natuurlijke kleur eronder draagt, koperoranje aan de voorkant en kersenrood aan de achterkant.

27. De Beyonce-look

Dit is een kopie van de Beyonce-look Austin Powers , net iets langer. Krijg het zelf door je haar tot die lengte te laten groeien en verven in natuurlijke blonde tonen.

28. Natuurlijke kapsels voor zeer krullend haar

Deze mid-cut met een mid-cut en zeer frisse en elegante make-up is alles waar we van gedroomd hebben sinds we besloten hebben om ons krullende haar nog lang te laten groeien.

29. Klaar voor de disco

Een mooie lange bob met oversized krullen en grote gouden oorbellen. Je kunt alleen maar zeggen dat deze mooie vrouw gaat boogie en ze ziet er geweldig uit.

30. Natuurlijke kapsels met een jongensachtige charme

Dit natuurlijke kapsel is een heel kort pixie met slechts een paar langere lokken bovenop het hoofd. Ze waren blond geverfd terwijl de ondersnit tot in de perfectie was geschoren.

31. De jaren 20 hoofdband

Als je ooit geen inspiratie meer hebt en je weet niet wat je moet doen, hier is de oplossing. Kies voor een natuurlijk kapsel met een lage knoop aan de achterkant van het hoofd en een 20’s band op het voorhoofd.

32. Eenvoudige natuurlijke kapsels

Als u uw haar in een eenvoudige knoop of paardenstaart knoopt, moet u uw make-up en uw keuze aan sieraden overcompenseren. Deze mooie dame heeft een elektrische paarse lip en enorme gouden oorringen om haar te onderscheiden van de massa.

33. Natuurlijke haarstijlen opvoeren

Deze klassieke manier om je haar te maken zal nooit uit de mode raken. De lange hoofden van de godinnen zijn achter gebonden in een zeer Victoriaans ogende, losse knoop. Combineer het met lange statement oorbellen voor het volledige effect.

34. In het kort, Sweet and Girly

Bij natuurlijke kapsels draait alles om comfort. Dit is een manier die je de moeite van het ontwikkelen van een nieuw idee elke ochtend zal besparen. Voeg wat mousse toe en je bent klaar om te gaan.

35. Snelle natuurlijke haarstijlen

Als je snel zegt, zeggen we pixie en pagina scheiding. Again! Als je snel zegt, zeggen we krullende korte natuurlijke haarstijlen met een mooie combo!

36. Zwoel en donker

Deze donkerharige dame paste haar natuurlijke kapselidee met zwoele rokerige ogen en een diepe scharlaken lip. Als gevolg hiervan is het resultaat gewoon fantastisch. Afgezien van dat, hoewel ze heeft gekozen voor eenvoudige oorknopjes, kan men kiezen voor een oversized paar oorbellen.

37. Kunstmatige krullen

Natuurlijke haarstijlen kunnen ook worden gemaakt. Als je een bob van gemiddelde grootte hebt, kun je altijd je krultang gebruiken om volume te creëren voor je haar. Gebruik matte make-up over je hele gezicht voor een wild street-look.

38. bed hoofd

Wij geloven dat de woordenboeken “bedhead” synoniem moeten zijn met natuurlijke kapsels. Wat is er mooier dan een kapsel en een kapsel waardoor je eruitziet alsof je net uit bed bent gerold?

39. De middelgrote bob

Neem een ​​stijltang mee naar je haar en zorg voor een soepel uiterlijk. Hoewel ze een eenvoudig grijs T-shirt draagt, ziet deze mooie dame er prachtig en elegant uit dankzij haar ijzige blonde krullen en natuurlijke haarstijl.

40. Moeiteloos in rood

Als je van natuurlijke kapsels houdt en je wilt je krullen niet echt afhakken, kun je ze altijd verven in een prachtige kleur die ervoor zorgt dat je elke ruimte hebt waar je naar toe gaat. Hier is een perfect voorbeeld van een diep kersenrood gecombineerd met grote zilveren oorbellen en een pak.

41. De leeuwin

Als je wild en moedig wilt zijn, moet je kiezen voor de stijl van de leeuwin. Het is waar dat leeuwinnen niet echt luxe manen hebben, maar je kunt ze nog steeds channelen. Laat de jungle door jou en je natuurlijke kapsels spreken.

42. Rommelig en chic

We houden van absoluut chaotische en natuurlijke kapsels en dit specifieke neemt de dingen naar een heel nieuw niveau. Gebruik wat texturiserende spray en een ontwarrend haarproduct om de look te kopiëren.

43. Natuurlijke kapsels met een dramatisch afscheid

Hoe langer en groter je haar is, hoe dramatischer het afscheid zal zijn. Stylingproducten helpen je om dit theatrale lichaamshaar onder controle te houden en zo stijlvol mogelijk te houden. Vraag je haargoeroe bij de plaatselijke kapsalon over de beste manieren om dat te doen.

44. Korte en natuurlijke kapsels uit de jaren zeventig

Alles aan deze look schreeuwt de jaren zeventig. Het korte en krullende haar, de neon paarse lip, de sensuele make-up en de mooie outfit. Dus als je verliefd bent op dit decennium of een verkleedpartijtje hebt, moet je dat doen.

45. Heldere kleuren

Als je levendig rood of kastanjebruin haar hebt, dan is dit natuurlijke kapselidee zeker iets voor jou. Laat je natuurlijke krullen zachtjes over je nek en schouders stromen. Daarom zal de visuele impact hoog zijn en met een vleugje stijl.

46. ​​Minimalisme

Natuurlijke kapsels zijn ook minimaal. Op je haar, make-up, sieraden en kleding. En minimaal is een ander woord voor eenvoudig. Om nog maar te zwijgen van snel. Dus waar wacht je nog op?

47e partij aan de top, business aan de zijkanten

Natuurlijk, als je krullend haar hebt, kun je het altijd in een valse mohawk op je hoofd verzamelen. Naast het scheren van je pagina’s als een echte mohawk, kun je ze altijd goed kammen en temmen met een haarproduct.

48. Natuurlijke kapsels voor oudere vrouwen

Ben je het beu om een ​​lange manen te dragen, die veel tijd kost en veel moeite kost? Dan is dit het juiste voor u. Zet deze look vast met een haarspray met anti-frizz effect of een mousse-effect om elke streng op zijn plaats te houden.

49. De Mohawk met een twist

We hebben de lange mohawk en de verkeerde al gezien. Nu is hier de mohawk met een twist. Het is nog steeds een lange en valse mohawk-snit die de eerste twee versies bevat, maar hij heeft ook een verhoogde punt aan de voorkant. Als je een paar centimeter extra nodig hebt, is dit een geweldige manier om ze te krijgen.

50. Simpele vlechten voor natuurlijke kapsels

Deze twee-strengige vlechten komen samen om het model eruit te laten zien alsof het alleen een hoofd van natuurlijk krullend haar heeft. Het diepzwarte brunette haar werd ook verzacht door de grote Ankh-gouden oorringen en de chocolaty bruine lip-tint.

51. De Jumbo Bantu-knopen

Dit natuurlijke kapselidee is net zo eenvoudig als het klinkt. Het enige wat je hoeft te doen is je haar in twee Jumbo Bantu-knopen op je hoofd te binden. Combineer het met een gouden kraag en een neusring voor een maximaal effect.

52. Kort en sexy

Deze losse en krullende pixie is perfect voor luie zomerdagen wanneer je gewoon bij het zwembad wilt rondhangen. Gebruik een texturiserende spray en een aantal haarverzorgingsproducten om een ​​mooie en glanzende finish te krijgen.

53. Complexe natuurlijke haarstijlen

Ingewikkelde godinnenvlechten met een nog ingewikkelder afscheidspatroon vormen de mooiste van alle schoonheidsverklaringen.

54. Een paars scherm

Het maakt niet uit welke kleding of schoenen je draagt. Los daarvan maakt het niet uit of je make-up hebt of niet. Vanwege dit kapsel en geweldige kleuren, draait alles om je krullen.

55. Natuurlijke kapsels voor lang haar

Een geweldige manier om je lange, krullende en natuurlijke haar nieuw leven in te blazen is een van de hoogtepunten. Je kunt nog een stap verder gaan en kleuren in tonen. De volgorde is aan de bovenkant lichter en aan de onderkant donkerder.

56. Elektrificerend

Deze prachtige stijl heeft de kracht om alles te weten over onze eigen haarstijlen en wat we kunnen doen om ze te verbeteren. Het is natuurlijk en gemakkelijk om te sporten, om nog maar te zwijgen van, om te koesteren.

57. Natuurlijke kapsels voor golvend haar

Neem een ​​krultang mee naar je gladde haar en geef het wat diepte. Bovendien kunt u deze in verschillende tinten kleuren om gelijke tred te houden met moderne trends.

58. Lokmiddel onderweg

Wat natuurlijke haarstijlen betreft, hier is er zo een dat je het bijna op weg naar buiten zou kunnen doen. Het enige wat u hoeft te doen is uw haar een beetje bevochtigen of een speciaal haarproduct gebruiken en het vervolgens in een tweesnoerige vlecht draaien. Laat het vanzelf drogen of gebruik een föhn.

59. Slank en glanzend

Definieer je krullen en laat ze één voor één zien met enkele van je favoriete haarverzorgingsproducten. Voor een glanzende afwerking, voegt u wat glans aan uw draden toe, evenals een beetje volume.

60. De Afro-natuurlijke kapsels

Terug naar de wortels was nog nooit zo eenvoudig als met natuurlijke haarstijlen. De Afro is er een van en kijk hoe mooi dit jonge model is. Eenvoud op zijn best!

Benthe de Leeuw

Benthe, ik schrijf al heel lang nuttige en gezondheidsartikelen. Ik weet dat redacteur zijn van Plezier.net echt een voorrecht is.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button