Goede ideeën

6 Voedingsmiddelen Die Cellulitis Veroorzaken

Om cellulitis kwijt te raken en dit probleem te voorkomen, moet het regelmatig worden gevoed, veel water drinken, sporten, anti-cellulitiscrèmes gebruiken … We horen dergelijke suggesties vaak uit uw omgeving, maar bovendien, veroorzaakt cellulitis en nog steeds we moeten ons bewust zijn van het voedsel dat u overvloedig consumeert .

In dit artikel zullen we het hebben over voedingsmiddelen die we niet moeten consumeren om het uiterlijk van cellulitis te verminderen en de vorming van cellulitis te voorkomen.

Witte suiker

Witte voedingsstoffen bevatten geen voedingsstoffen en worden door veel voedingsdeskundigen tegenwoordig als even gevaarlijk beschouwd als gif. Witte suiker bevat stoffen die lege calorieën worden genoemd , die gewichtstoename veroorzaken en het uiterlijk van cellulitis verhogen.

Te veel witte suiker consumeren kan diabetes veroorzaken en ook de tanden beschadigen. Het verhoogt ook de zuurgraad van het bloed, vermindert mineralen zoals calcium in het lichaam en veroorzaakt zwakke botten en tanden.

Laten we een lijst maken van enkele gezonde voedingsmiddelen die je kunt consumeren als alternatief voor suiker;

  • Bruine suiker
  • Honing
  • Suikerriet
  • Maple melasse
  • Agave nectar
  • Agave necta Poeder van granen zoals rijst, gerst
  • Natuurlijke fruitextracten van fruit zoals appels en peren

6 Voedingsmiddelen Die Cellulitis Veroorzaken

Geraffineerd zout of tafelzout

6 Voedingsmiddelen Die Cellulitis Veroorzaken

Bij het voorkomen van cellulitis is het ook belangrijk om geen tafelzout te consumeren, omdat tafelzout een geraffineerd zout is dat alleen natriumchloride bevat, dat de bloedcirculatie vertraagt ​​en oedeem in het lichaam veroorzaakt. Langzame bloedcirculatie draagt ​​bij aan de vorming van cellulitis.

Probeer daarom mineraalrijke zouten, zoals zeezout of Himalayazout, wat nuttig is bij het verwijderen van essentiële elementen voor het lichaam. is het gebruik van oceaanwater.

Omdat oceaanwater, zoals het creëren van oedeem in het lichaam, helpt om oedeem te verwijderen. U kunt oceaanwater vinden in winkels die dieetproducten verkopen of in supermarkten. Met dit water kun je groentegerechten, soepen maken en gebruiken in je pasta en rijst.

Gefrituurd voedsel

Gefrituurd voedsel bevat een grote hoeveelheid vet en de meeste van deze vetten zijn van lage kwaliteit. Het vet, dat voor het frituren naar zeer hoge temperaturen wordt gebracht, bevat toxines van het type dat het lichaam wil behouden door het in vet om te zetten.

Dus als je frituurt, slaat het lichaam deze gifstoffen zo ver mogelijk van elkaar op in vet om schade aan hun inwendige organen te voorkomen. Daarom raden we u aan om als alternatief voor frituren voedsel te bereiden met alternatieve methoden, zoals grill, stoom, oven, gebakken of wokpan .

Alcoholische dranken

Alcoholische dranken veroorzaken niet direct cellulitis, maar ze vernauwen de bloedvaten in de huid en dit heeft ernstiger gevolgen. Alcoholische dranken bevatten ook calorieën die lege calorieën worden genoemd en die geen ander effect hebben dan aankomen in het lichaam. Wanneer het lichaam alcohol begint te verwerken, verandert het in suiker.

Ook alcoholische dranken, veroorzaken betaling, Ze kunnen ook ervoor zorgen dat vet zich ophoopt in de buik, benen, armen en billen . We raden aan om natuurlijke sappen en thee te drinken in plaats van alcohol te drinken of gewoon water te drinken als je ze niet lekker vindt.

6 Voedingsmiddelen Die Cellulitis Veroorzaken

Geraffineerde voedingsmiddelen die cellulitis veroorzaken

Voedingsmiddelen bereid met geraffineerde witte bloem zijn moeilijk te verteren. Deze voedingsmiddelen leiden tot de ophoping van gifstoffen die cellulitis veroorzaken en de structuur van de huid verstoren. Indigestie is ook een van de bijwerkingen van voedingsmiddelen met witte bloem.

Daarom raden we u aan geen wit brood en witte bloem te consumeren. Probeer in plaats daarvan volkoren rijst en pasta te eten. Als je thuis je pasta maakt, maak het dan met volkorenmeel.

Pas op dat u overdag geen koolhydraten consumeert, zelfs als ze volkoren zijn. Koolhydraten geven veel energie en als je deze energie niet gebruikt, slaat het lichaam het op en zet het om in vet. Om deze reden consumeren hele granen in evenwicht met fruit, groenten en eiwitten gedurende de dag.

Junkfood

6 Voedingsmiddelen Die Cellulitis Veroorzaken

Hamburger, friet, sandwiches, sauzen en voorgekookt instantvoedsel zijn de belangrijkste voedingsmiddelen die cellulitis veroorzaken. Deze voedingsmiddelen bevatten stoffen zoals witte bloem, witte suiker, geraffineerd zout, transvet die zeer schadelijk zijn voor het lichaam en de gezondheid.

Van junkfood is ook bewezen dat het het risico op hartaandoeningen verhoogt. Het eten van junkfood levert het lichaam geen noodzakelijke voedingsstoffen op en zorgt ervoor dat calorieën direct als vet worden opgeslagen, waardoor cellulitis ontstaat.

Al deze voedingsmiddelen die we hebben genoemd, zijn precies het tegenovergestelde van het onderdrukken van honger. Je moet veel voedsel eten om voldoening te krijgen tijdens het consumeren van dit voedsel. Deze voedingsmiddelen dwingen je om meer te eten vanwege het zout, suiker en kunstmatige zoetstoffen die erin zitten. Dit nodigt uit tot overgewicht en veroorzaakt cellulitisvorming.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button