Goede ideeënDieetGezondheid en FitnessVoeding

6 Natuurlijke Zuiverende Producten

Hier zijn zes natuurlijke zuiverende producten die ons helpen gezond te blijven door gifstoffen en schadelijke elementen uit ons lichaam te verwijderen. U kunt zich ontdoen van frequent oedeem, slechte bloedcirculatie, scheuren en gezwollen benen met behulp van deze natuurlijke zuiverende producten.

Om uw lichaam te zuiveren, moet u uw dagelijkse fysieke activiteiten repliceren, meer water drinken en vers voedsel consumeren. De zes bewezen meest effectieve natuurlijke zuiverende producten zijn:

1. Venkel

Naast een voortreffelijke geur en heerlijke smaak, is venkel ook een van de beste opties voor zuivering. Verbetering van de spijsvertering en ontgassing behoren tot de voordelen.

Het helpt ook om overtollig water te verwijderen wanneer het wordt geconsumeerd door brouwen (alleen of iets anders) , is daarom een ​​van de planten die geliefd is bij mensen die last hebben van oedeem of verkalking. Venkel zorgt ook voor het verwijderen en verminderen van sputum in de longen.

U kunt venkel als thee of in uw salades consumeren. Omdat het echter zeer sterke effecten heeft, kan het mild of ernstig ongemak veroorzaken; je moet voorzichtig zijn, vermijd overmatig gebruik. Het is een logische keuze om venkelthee te drinken en drie dagen pauze te nemen om je lichaam te zuiveren. Drink de volgende dagen veel water om het proces naar wens te voltooien.

2. Aloë Vera

6 Natuurlijke Zuiverende Producten

Het is een van de favoriete producten van alternatieve geneeswijzen en is zeer effectief in het zuiveren van het lichaam. Aloë vera zorgt voor de regeneratie van de lever dankzij het hoge polysaccharidegehalte, dat gifstoffen in de lever verwijdert en de lever stimuleert.

De aloë vera die je eet, moet zo natuurlijk mogelijk zijn, omdat producten op de markt ingrediënten kunnen bevatten die de effectiviteit van aloë vera verminderen. Om je lever de hele dag goed te laten werken, kun je elke ochtend een theelepel aloë vera eten en ernaast een glas water drinken.

Ook; aloe vera kun je een zuiverende thee krijgen door distel, zoethout en paardenbloem te koken.

3. Groene thee

Groene thee heeft veel voordelen voor het lichaam. Dankzij het diureticum en chlorogeenzuur kun je het gebruiken om je lichaam te zuiveren. Chlorogenic zuur versterkt de spijsvertering en zuivert uw lichaam van de gifstoffen die u inneemt met het voedsel dat u consumeert.

Hoewel het het beste is om vijf koppen thee per dag te drinken, kan groene thee op veel manieren worden geconsumeerd. Je moet ook aandacht besteden aan het drinken van voldoende water.

4. Ananas

Ananas is, naast een van de vruchten met het hoogste watergehalte, zeer vezelrijk en caloriearm. Het bevat ook drie enzymen die het spijsverteringsstelsel en de bloedcirculatie versterken : bromelaïne, extranase en ananase.

Ananas helpt ook eiwitten en vetweefsel af te breken die cellulitis veroorzaken . ananas; Dankzij het hoge kaliumgehalte helpt het je lichaam te zuiveren door je intracellulaire vloeistoffen te reguleren.

Omdat ananas veel voordelen heeft, raden we aan dat het een plaats in uw dieet heeft. Dit zal heel gemakkelijk zijn omdat het een smaak heeft waardoor het met ander voedsel kan worden gegeten.

5. Paardestaart

6 Natuurlijke Zuiverende Producten

Deze wilde plant is een bekende natuurlijke remedie geworden. Onder de functies kunnen we zien dat het een uitstekende vriend is omdat het uw urinesnelheid tot 30% kan verhogen. Dit is gunstig in termen van het verwijderen van gifstoffen en het bevorderen van een goede werking van de nieren en prostaat.

Het is ook bewezen dat paardenstaart nierstenen kan krimpen en het vermogen van de nieren om te draineren kan vergroten.

6. Kers

Kers is niet de enige bron van trots die smaakt. Kersen zijn rijk aan kalium en kunnen helpen het lichaam te zuiveren door urine te verhogen. Het helpt ook om metabolieten te vernietigen, waardoor het gevoel van zware benen gemakkelijker kan worden verminderd. Wanneer geconsumeerd met paardenstaart, nemen de voordelen van kersen toe.

Benthe de Leeuw

Benthe, ik schrijf al heel lang nuttige en gezondheidsartikelen. Ik weet dat redacteur zijn van Plezier.net echt een voorrecht is.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button