Haar en VerzorgingHaarHaarschoonheid

50 Eigentijdse Blonde Kapsels

Blondjes hebben meer plezier. Dit is een oud gezegde dat een motto is geworden voor diehard blond haar. Maar welke kapsels zijn het beste voor deze haarkleur? En welke blonde tinten zijn momenteel in de mode en welke zijn verouderd? We zullen dit in dit artikel beantwoorden. We hebben een lijst samengesteld met 50 hedendaagse blonde haarstijlen en zeer moderne blondines die bij elke huidskleur passen. Please!

1. Blonde haarstijlen op schouderlengte

De eerste vermelding op onze lijst is een must-have in styling. Het is een lof of een lange bob met zachte golven en een zijdeel in platina blond en zacht beige. Het werkt fantastisch met minimale make-up.

50 Eigentijdse Blonde Kapsels

2. Rechte en slanke blonde kapsels

Je raadt het al! Krullen zijn nog steeds zoet en zoet, maar dit seizoen gaat helemaal over steil haar. Het gaat in feite om gehakte en gelaagde kapsels, die vervolgens tot in de perfectie werden gladgestreken. De kleur hier is een asblonde ombre.

50 Eigentijdse Blonde Kapsels

3. Noisette Blonde Balayage

Deze blonde tint heet Noisette, wat staat voor hazelnoot in het Engels en ziet er gewoon heerlijk uit. Het is de perfecte herfstkleur, vooral als je hem hebt met enkele vanille-highlights aan de voorzijde, waar hij je gezicht kan verlichten.

50 Eigentijdse Blonde Kapsels

4. IJsbergblonde kapsels

Als je van eigentijdse blondetinten houdt en van trendy houdt, moet je afscheid nemen van blondines of natuurlijk uitziende blondines. Dit jaar draait alles om extreme blondines, vooral Arctische blondines.

50 Eigentijdse Blonde Kapsels

5. Platinum Druiven Blonde Haarstijlen

Dit is een prachtige manier om een ​​beetje kleur toe te voegen aan je blonde haar zonder het te veel te veranderen of ophef te maken. De wortels werden geverfd in een prachtige druivekleur. Beide tinten zijn koud en je lijkt op een ijskoningin.

50 Eigentijdse Blonde Kapsels

6. Lange blonde kapsels

Het kiezen van de perfecte blondine voor de winter is niet gemakkelijk, vooral als je lang haar hebt. We denken echter dat we het hebben gevonden met deze uitzonderlijke champagne blonde die je op oudejaarsavond zal laten schitteren.

50 Eigentijdse Blonde Kapsels

7. De rommelige fauxhawk

Hier is een kapsel dat iedereen de laatste tijd heeft geprobeerd. Het is de fauxhawk, en het is hier om een ​​eenvoudiger oplossing te bieden voor de traditionele mohawk, waarbij je de zijkanten van je hoofd moet scheren en spikes moet dragen.

50 Eigentijdse Blonde Kapsels

8. De Jumbo Low Chignon

Er is alleen iets aan de combinatie van lage chignons en blond haar dat gewoon elegantie en gratie uitstraalt. Het doet denken aan ballerina’s en hun rollen. Dit is een Jumbo-chignon die je elke dag of voor speciale gelegenheden kunt dragen.

50 Eigentijdse Blonde Kapsels

9. Losse vlecht Blonde kapsels

Dit is een van de eenvoudigste kapsels die je zelf kunt proberen en nog steeds ziet eruit alsof je net van de catwalk bent gestapt. Het enige wat je hoeft te doen is een eenvoudig driestrengig strengje op de rug vlechten en een paar slordige lokken ophangen.

10. 90s blonde kapsels

Als je niet onder een steen hebt geleefd, weet je al dat de jaren ’90 terug zijn. Hier is een essentiële blik op ons van dit decennium. Het is een kleine en hoge paardenstaart met een zijpony in het midden.

50 Eigentijdse Blonde Kapsels

11. Blonde kapsels met strandgolven

Als je strandgolven wilt, kun je na het douchen en slapen je vochtige haar vlechten of bekijk je tutorials over het maken van zeemeermingolven met je stijltang.

50 Eigentijdse Blonde Kapsels

12. De hoge paardenstaart

Dit kan ook de Ariana Grande worden genoemd als je dat alleen wilt, dit keer in een prachtige platinablonde in plaats van het bruine dat de zanger gewoonlijk draagt. We bewonderen de combinatie van ijzig haar en dramatische zwarte make-up.

50 Eigentijdse Blonde Kapsels

13. Choppy Bob Blonde kapsels

Bobs zijn momenteel in de mode. Dit is een gehakte, saaie lange bob met een rommelige en getextureerde afwerking. De kleur is vuile blond en gaat wonderwel met een rokerig oog en klassieke saaie rode lippenstift.

14. Blonde krullende kapsels

We zeggen altijd, als je het hebt, introduceer het en krullend haar is absoluut een troef die aan de wereld moet worden gepresenteerd. Hier is een tip – voeg wat platina-highlights toe aan je blonde haar. Ze bepalen je krullen en maken het hele kapsel luxueuzer.

50 Eigentijdse Blonde Kapsels

15. Aardbei blonde kapsels

Strawberry Blonde is een van de zoetste kleuren die je kunt dragen. Deze versie is eigenlijk een ombre en wordt aardbeien en room genoemd omdat het onderste deel smelt van vanille blond, waardoor het lijkt op de heerlijke foodie-combinatie.

50 Eigentijdse Blonde Kapsels

16. Blonde haarstijlen met lange pixies

Lange feeën zijn altijd moeilijk te definiëren omdat ze maar een paar centimeter van een korte bob lijken te zijn. Dit is een perfect voorbeeld. De kleur is hier een klassieke beige blonde met een paar underlights van Spotlight Blonde.

50 Eigentijdse Blonde Kapsels

17e Gouden hoogtepunten Blonde kapsels

Hoogtepunten zijn een perfecte manier om een ​​oud kapsel of een nieuwe haarkleur nieuw leven in te blazen zonder het te veel te veranderen. Dit zijn bijvoorbeeld gouden metaalachtige highlights op een koude zanderige blondine. Kijk hoe ze het kapsel van binnenuit verwarmen.

50 Eigentijdse Blonde Kapsels

18. Het rommelige bovenste knooppunt

Dit kapsel is ongelooflijk gemakkelijk te doen en ziet er prachtig uit. Je kunt het zelfs zelf doen als je de tijd neemt om het een beetje te oefenen. Het heeft een rockabilly-kwaliteit, vooral als je het combineert met de juiste accessoires en kleding.

50 Eigentijdse Blonde Kapsels

19. Dubbele Nederlandse vlechten

Normaal gesproken staan ​​de Nederlandse vlechten alleen en absorberen ze al je haar. Maar we waarderen deze versie beter omdat deze deze prachtige grijsblauwe kleur in al zijn glorie laat zien. Gebruik extensies als u meer volume voor uw haar nodig heeft.

50 Eigentijdse Blonde Kapsels

20. De Fishbone Braid

De volgende vlecht op onze lijst met blonde kapsels is Fishbone Braid. Je kunt het op de klassieke manier doen, recht en verticaal, of je kunt een diagonaal patroon kiezen dat een beetje interessanter en grilliger is.

50 Eigentijdse Blonde Kapsels

21. Viking Blonde kapsels

Hier is koningin Lagertha uit de succesvolle tv-serie Vikings . Ze draagt ​​de typische vrouwelijke Viking-haarstijlen met lang blond haar en verschillende pigtails, die versierd zijn met metalen ringen en stukjes leer. Het is echt een stijl voor een koningin.

50 Eigentijdse Blonde Kapsels

22. Coole blonde kapsels

Het wordt niet cooler of up-to-date dan deze Jumbo gevlochten Mohawk met bijbehorende zijvlechten. Steeds meer vrouwen dragen het als een bruidskapsel van vorig jaar, wat betekent dat het steeds populairder wordt.

50 Eigentijdse Blonde Kapsels

23. Blonde kapsels met zijpoten

Laten we, als we naar het onderwerp kijken, de paginapinnen eens nader bekijken. Je kunt ze dragen in combinatie met andere staartjes, zoals we hierboven of alleen hebben gezien, zodat ze de ster van de show kunnen zijn. In elk geval zijn ze spectaculair.

50 Eigentijdse Blonde Kapsels

24. De kroonvlecht

Je kunt een hoofdband gebruiken om je haar mooier te maken, of je kunt er een maken vanuit je eigen lokken. Deze stijl wordt een kroonvlecht genoemd en het is nogal vanzelfsprekend waarom. Als je haar niet lang of dik genoeg is, gebruik dan een aantal extensions voor de vlecht.

50 Eigentijdse Blonde Kapsels

25. Omgekeerde fishtails Blonde kapsels

Als het gaat om het vlechten van je haar, zijn omgekeerde vissen een beetje moeilijker te trekken, vooral als je een beginner bent en je eigen kapsel wilt doen. Het resultaat is echter spectaculair en we raden aan dit zo snel mogelijk te proberen.

50 Eigentijdse Blonde Kapsels

26. Blonde kapsels met gedraaide krullen

Zelfs als het er op het eerste gezicht zo uitziet, zijn dit geen vlechten. In feite zijn het gewoon verwrongen krullen die met een handvol haarspelden aan het hoofd zijn bevestigd. De kleine witte rozenknopjes zijn een prachtige aanvulling op dit perfecte kapsel.

50 Eigentijdse Blonde Kapsels

27. Vintage blonde kapsels

Dit halfronde kapsel is een retro kapsel geïnspireerd op de jaren 60 mode. Daarom, als je een voorkeur hebt voor dat specifieke decennium, moet je je haar dragen. Vergeet de dramatische katten eyeliner niet!

50 Eigentijdse Blonde Kapsels

28. Mooie blonde kapsels

Hier is een moderne benadering van het vlechten van je haar dat onlangs de aandacht heeft getrokken van instagrammers over de hele wereld. Dit zijn voorhoofden en ze zijn mooi. Je kunt ze combineren met vlammende en dramatische wang- en oogmake-up.

50 Eigentijdse Blonde Kapsels

29. Grunge Pinup blonde kapsels

Geen lijst met blonde kapsels zou compleet zijn geweest zonder een moderne pinup-vermelding. Deze look heeft meestal platina haar, een hoofddoek, neusringen en oorbellen uit de theaterwereld en natuurlijk een zeer sterke rode lippenstift.

50 Eigentijdse Blonde Kapsels

30. De middelste vlecht

Als het gaat om het vlechten van blond haar, zijn er geen grenzen. Dit is een middelgrote, dunne drievoudige gevlochten vlecht die in een eenvoudige, lage paardenstaart wordt gestoken. De haarkleur is grauw blond.

50 Eigentijdse Blonde Kapsels

31. Het gemaaide gaas

Deze stijl is zo genoemd omdat je, om het mooier te maken, een handvol haarbanden moet gebruiken om delen van de paardenstaart letterlijk te knippen. Hier is een tip – gebruik contrastrubber voor een maximale esthetische aantrekkingskracht.

50 Eigentijdse Blonde Kapsels

32. Blonde kapsels met bladgoud

De absolute nieuwste trend van Runways en Instagram is het bladgoud. Het is een uitloper van de metaalachtige trend die de saaie manie vervangt. Wat je moet doen is een zachte borstel gebruiken om je haar te coaten met de gouden folie.

50 Eigentijdse Blonde Kapsels

33. De vierstrengige vlecht

Schoonheid zit altijd in de details en dit type vlecht is daar het perfecte voorbeeld van. Op een afstand lijkt het misschien op een eenvoudige vlecht, maar bij nader inzien zul je merken dat het een meesterwerk is van vierstrengige kunst. De kleur is een mooie honingblonde.

50 Eigentijdse Blonde Kapsels

34. Strandhuwelijk Blonde kapsels

Denk je aan een strandhuwelijk? Maak je geen zorgen. We hebben je gedekt. Deze twee zeesterrennen zijn perfect voor zanderig, blond haar. Ze passen precies in het echte zand en laten je er perfect uitzien op je grote dag.

50 Eigentijdse Blonde Kapsels

35. Het gladde achterstijlkapsel

Het afgelopen jaar heeft ook een geheel nieuwe trend in de richting van haar gezien. De geen scheiding of de soepele rug. Beroemdheden hebben het allemaal over de rode loper heen en weer geslingerd en waarom niet? Het ziet er geweldig uit en je zou het ook moeten proberen.

50 Eigentijdse Blonde Kapsels

36. Valentijnsdagblonde kapsels

Het is tijd om out of the box te denken en creatief te worden met uw vlechtwerk. Dit is het perfecte blonde kapsel voor Valentijnsdag. Combineer het met roze oogschaduw en een felrode lippenstift en je zult voor altijd de koningin van zijn hart zijn.

50 Eigentijdse Blonde Kapsels

37. Lange en strakke blonde kapsels

Hoewel dit kapsel is geworteld in het volume van de haarspray in de jaren 80, is het nu weer in de mode. Het is een lang en strak kapsel dat je kunt dragen voor een speciale gelegenheid of een oudejaarsfeest. De schaduw van de blonde wordt limonade genoemd omdat deze een beetje roze bevat.

50 Eigentijdse Blonde Kapsels

38. Semi-dreads Blonde kapsels

Dreads zijn een heel speciaal kapsel dat veel inzet vereist. Dus als je niet het gevoel hebt dat je helemaal kunt gaan, is er een oplossing voor de middenweg. Probeer het uiterlijk van Semi Dreads, waarbij je maar de helft van je haar weven.

50 Eigentijdse Blonde Kapsels

39. Blonde dreads

Als u er echter absoluut zeker van bent dat uw keuze en dreads de perfecte oplossing voor u zijn, weet u zeker dat u met deze platina-kleurige modellen alle hoofden laat trillen. Je kunt ze zelfs verfraaien met een paar zilveren accessoires.

50 Eigentijdse Blonde Kapsels

40. De hedendaagse Marilyn Monroe

De diva had een blik die de geschiedenis inging en waarschijnlijk voor altijd zal worden herinnerd. Het bestond uit een kort, blond kapsel met vintage krullen en een katten eyeliner die haar blauwe ogen met rode lippenstift benadrukte. En natuurlijk dit schoonheidssalon!

50 Eigentijdse Blonde Kapsels

41. Blonde kapsels en vintage krullen

Over vintage krullen gesproken, hier is de langere versie. Hoewel ze in het verleden een nietje en alledaagse kleding waren, zijn ze vandaag perfect voor een bruiloft, of je nu zelf de bruid bent of een bruidsmeisje. Gebruik bobby pins in dezelfde kleur als je haar om de krullen op hun plaats te houden.

50 Eigentijdse Blonde Kapsels

42. Edgy blonde kapsels

Dit zijn enorme blonde cornrows op een donkerbruine basis. Ze zorgen voor een zeer edgy uiterlijk, dat je kunt dragen in de zomer of op je favoriete muziekfestival. Het mooie van dit kapsel is dat het zowel met lang als lang haar werkt.

50 Eigentijdse Blonde Kapsels

43. Bruids lange haarstijlen

Bruidsmeisjeskapsels hebben de neiging zoet, zoet en romantisch te zijn, als weerspiegeling van de bruid en de gelegenheid die ze dienen. Maar ze zijn ook comfortabel en duurzaam, omdat de bruidsmeisjes de bruid de hele dag moeten vergezellen.

44. Half halfblonde kapsels

Als je donkere wortels hebt voor je blonde haar, zoals die metaalachtige koperkleuren, dan moet je ze laten zien in tegenstelling tot de blondines. De beste manier om dat te doen is met een half tot een half casual kapsel.

50 Eigentijdse Blonde Kapsels

45. Lage broodjes

Wellicht vindt u dat rollen met weinig ruimte gemakkelijker kunnen worden afgetrokken, comfortabeler en langer meegaan dan de hoge. Ze zijn ook de versie die je op kantoor kunt dragen als je een strengere dresscode hebt.

50 Eigentijdse Blonde Kapsels

46. ​​De gevlochten chignon

Hier is nog een kapsel dat perfect zou zijn voor je bruiloft, of je nu de bruid of de moeder van de bruid bent. Het is ongelooflijk ingewikkeld waar zijn elegantie en elegantie ligt.

50 Eigentijdse Blonde Kapsels

47. De rommelige knot

Dit is een kapsel waar alle meisjes bekend mee zijn. Minder over mode en stijl, en meer over de mechanismen om ons haar op te zetten en het werk te doen, dit is een van de eerste kapsels die we zelf leren als we kleine meisjes zijn.

48. Bedhoofdblonde kapsels

Als je deze look wilt repliceren, heb je wat mousse of haarwas en je haardroger nodig. Je kunt ook een beetje zeezoutspray toevoegen om het extra textuur te geven. Gebruik het geselecteerde product op je sloten en droog het om het eruit te laten zien alsof je net uit bed bent gerold.

50 Eigentijdse Blonde Kapsels

49. De klassieke twee vlechten

Blonde kapsels doen ons vaak denken aan onschuld en jeugd. Je kunt dit thema spelen met de klassieke twee staartjes die je moeder als klein meisje in haar haar heeft gevlochten. Als je het niet alleen kunt doen, vraag het dan aan een van je vrienden. Het zal een prachtig moment van binding zijn.

50 Eigentijdse Blonde Kapsels

50. Zoete kapsels voor blond haar

Hoewel het er vrij ingewikkeld uitziet, is deze look heel gemakkelijk te kopiëren. Het enige wat je hoeft te doen is een tweeregelige vlecht draaien die over de volle lengte van je haar gaat en deze vervolgens verfraaien met bobby-pinnen bezaaid met parels.

50 Eigentijdse Blonde Kapsels

conclusie

Zoals je kunt zien op onze uitgebreide lijst, zijn er blonde tinten die elke huidskleur kunnen evenaren en benadrukken. Er zijn ook veel blonde kapsels die je absoluut moet uitproberen, want de blonde heeft nu een groot moment. Kies voor ijsberg, arctische, platina en zilverblonden en je mag jezelf een echte fashionista noemen! Laat het ons weten in de commentaar sectie hieronder wat je denkt!

Benthe de Leeuw

Benthe, ik schrijf al heel lang nuttige en gezondheidsartikelen. Ik weet dat redacteur zijn van Plezier.net echt een voorrecht is.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Controleer ook
Close
Back to top button