Cultuur reizenFoodie reizenReizen nachtleven

5 Travel Hacks over het Vermijden van Luchtvaart Kosten

Of het nu de vakantie is en u overweegt een vlucht te boeken om familie te zien, of dat u gewoon wilt reizen, veel kosten kunnen oplopen. Budgetten kunnen worden geschoten als u niet oppast om de beste deals te vinden. Een vliegticket kopen is immers een van de, zo niet de duurste onderdelen van het plannen van een reis.

Maar zelfs als u veel zou vinden op een ticket en uw budget voor de reis zou halen, kunnen er onverwachte kosten ontstaan ​​als u het proces van uw bestemming doorloopt. Gelukkig zijn er hacks om deze kosten te omzeilen die de bedrijven in rekening brengen. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u meer betaalt dan u had verwacht als u slim vliegt.

Gerelateerde berichten

1. VLUCHTKOSTEN WIJZIGEN

Dit is waarschijnlijk de duurste prijs die u kunt krijgen bij het boeken bij een luchtvaartmaatschappij. Zoveel dingen komen naar boven; ons schema verandert onverwacht of we worden ziek. Het is begrijpelijk, maar de luchtvaartmaatschappijen zullen niet altijd sympathiek zijn.

United kan $ 200 in rekening brengen voor het annuleren van een vlucht die behoorlijk hard lijkt. Andere luchtvaartmaatschappijen zijn niet zo slecht, maar het is onvermijdelijk tenzij je weet hoe je de kosten kunt omzeilen.

Het staat bekend als verandering op dezelfde dag. Bepaalde luchtvaartmaatschappijen zoals Southwest en Jetblue brengen weinig of geen kosten in rekening voor het wijzigen ervan op de dag van de vlucht. Dus wacht maar af en u bespaart meer geld op de annulering of wijziging.

JetBlue ziet af van wijzigings- of annuleringskosten voor hun TrueBlue Mosaic Elite-leden. En United rekent slechts een kleine vergoeding voor wijzigingen op dezelfde dag voor hun goud-, platina- en 1K-leden. Dus als je deel uitmaakt van hun lidmaatschap, kun je ook veel geld en hoofdpijn besparen.

2. DRAAGBAGAGEKOSTEN

Bepaalde luchtvaartmaatschappijen brengen kosten in rekening voor uw handbagage. Het lijkt misschien niet eerlijk, vooral als ze je dertig tot honderd dollar vragen voor een item dat maar een paar pond is.

Gelukkig brengen veel luchtvaartmaatschappijen je echter geen kosten in rekening voor handbagage. Dus voordat je een luchtvaartmaatschappij kiest om mee te vliegen, bekijk je deze ultieme gids voor luchtvaartmaatschappijen die laat zien welke luchtvaartmaatschappijen wel of niet betalen voor handbagage.

3. INSCHAKEL- EN OVERGEWICHT BAGAGEKOSTEN

Meestal ingecheckte bagagekosten kosten ongeveer vijfentwintig dollar, en sommige luchtvaartmaatschappijen vragen zelfs nog meer. Southwest en Jetblue geven je echter de eerste tas gratis.

Een andere manier om geld te besparen en deze kosten te vermijden, is door slim in te pakken met uw handbagage.

Om alles in je hand te houden, moet je je verpakking plannen. Bepaal alleen wat nodig is, niet wat u zou kunnen gebruiken of dragen.

Draag uw grootste kleding zoals truien, laarzen of tennisschoenen op reisdagen. Op die manier neem je ze mee als je ze nodig hebt, maar ze nemen geen ruimte in beslag in je kleine koffer of tas.

Je kunt ook creatief worden met je ruimte, zoals kleine items in je schoenen stoppen of de koffer dichtrollen, deze naar beneden schudden en de laatste paar items in de ruimte plaatsen die is gemaakt door alles dat naar beneden beweegt. Gebruik de ruimte verstandig en u bespaart uzelf geld op de incheckkosten.

De tarieven voor overgewicht kunnen variëren afhankelijk van de overgewicht van uw bagage en hoe ver en waar u reist. Je betaalt die hoge vergoeding samen met de incheckkosten, dus oververpakken is het gewoon niet waard.

4. VOEDSELKOSTEN

Vroeger waren eten en drinken gratis toen je vloog, maar nu rekenen luchtvaartmaatschappijen dat ook aan. Sommige kleine snacks zijn gratis en sommige luchtvaartmaatschappijen geven je kleine gratis drankjes. Maar als dat niet genoeg is om je honger te stillen, en je wilt geen geld uitgeven aan hun eten, overweeg dan om je eigen snacks in te pakken.

Het is waar dat flessenwater en drankjes niet voorbij de veiligheidscontrole zijn toegestaan, maar je kunt er snel wat krijgen als je terminal automaten of eetgelegenheden heeft.

5. GEBRUIK VAN TELLER- EN GEBRUIKERSDIENSTEN

Sommige luchtvaartmaatschappijen brengen kosten in rekening voor het gebruik van hun diensten via de telefoon of aan de balie op de luchthaven. Ze zien het als efficiënter voor u om al uw onderzoek te doen en online te werken in plaats van hun personeel te gebruiken, vandaar de vergoeding.

Het bespaart u geld om dit te weten en online te gaan voor toekomstige boekingen en het werk zelf te doen. Het is niet nodig om iemand iets te betalen dat u zelf had kunnen doen.

Het maken van een budget voor reizen kan een beetje werk zijn, vooral als je je best aan het plan probeert te houden. Het kan stressvol zijn wanneer onverwachte kosten en toeslagen opduiken die u niet voor uw rekening had. Soms gebeurt het onverwachte.

Maar weten waar je voor staat bij het kiezen van een luchtvaartmaatschappij kan je gemoedsrust geven. Je hoeft jezelf niet te stressen als je niet veel ruimte hebt voor onkosten. En wanneer anderen in de val van onbekende kosten vallen, kunt u gaan zitten in uw geboekte stoel en rusten, wetende dat u voorbereid bent.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button