Goede ideeën

5 Geneeskrachtige Planten om een ​​Goed Humeur te Hebben

Alles in het leven heeft goede en slechte kanten, en dit geldt voor emoties. Naast de goede emoties die ons hebben geholpen de dag op een positieve manier door te brengen, zijn er gevoelens die ons vervullen met angst en onzekerheid . Bekijk onze aanbevelingen voor medicinale kruiden in dit bericht.

Onder constante stress zijn en nerveus zijn veroorzaakt de opkomst van door stress veroorzaakte gastritis, ook bekend als emotionele gastritis. Deze ziekte, waarvan de belangrijkste symptomen maagzuur, jeuk en blozen zijn, treedt op als gevolg van een ontsteking in de maagwand.

Als dit wortel schiet in je emoties, kan dit maagzweren worden die in de toekomst in de toekomst kanker kunnen veroorzaken. Nadat uw arts emotionele gastritis diagnosticeert, zal hij beoordelen of psychologische ondersteuning nodig is.

Probeer het leven comfortabeler te leven met een positief perspectief en ga weg van negatieve emoties zodra ze verschijnen. Je geest is zo sterk dat als je hem vult met positieve gedachten, alles beter wordt.

De makers van jou zijn wat je denkt, waar je ook op focust, je trekt het in je leven. De wijze en moedige natuurmoeder biedt ons veel medicinale planten die onze emotionele gezondheid helpen beschermen, dankzij deze planten kun je na een drukke dag vrede vinden en negatieve emoties voorkomen die stress en angst veroorzaken.

Dus wat zijn deze kruiden?

We zullen het hebben over enkele planten die ervoor zorgen dat u rustiger en comfortabeler leeft. Maar je moet deze planten nooit in buitensporige hoeveelheden consumeren. En als u twijfels hebt over het consumeren van deze kruiden, moet u een getrainde specialist of arts raadplegen, vooral als u medicijnen gebruikt.

Melisa

5 Geneeskrachtige Planten om een ​​Goed Humeur te Hebben

Ook bekend als citroengras, balsem is een krampstillende plant en wordt gegeven aan mensen die ervan houden vanwege deze functie om te ontspannen. Het is een relaxerende plant die wordt gebruikt om stress, spanning, angst en slapeloosheid ( slapeloosheid ) behandelingen te verlichten en weeën in het spijsverteringsstelsel te verlichten.

Lavendel

5 Geneeskrachtige Planten om een ​​Goed Humeur te Hebben

Migraine is een effectief, angst verlichtend en ontspannend kruid voor de behandeling van stress, vermoeidheid en stress. U kunt het intern of extern gebruiken. Meer gebruikelijk aromatherapie wordt extern gebruikt in de vorm van etherische olie of lavendelbloem.

Borage Grass

5 Geneeskrachtige Planten om een ​​Goed Humeur te Hebben

Om stress en spanning te verminderen kun je thee drinken met een glas water en een eetlepel borage grass. Je kunt meerdere glazen per dag drinken. Gebruik dit kruid niet lang en tijdens de zwangerschap. Het wordt ook niet aanbevolen voor jonge kinderen. Gebruik geen overmatige hoeveelheden!

Valeryan

5 Geneeskrachtige Planten om een ​​Goed Humeur te Hebben

Dit kruid heeft een kalmerende werking en is zeer goed voor spanning en depressie. Het maakt ook slapen gemakkelijker. Het gebruik ervan is echter gecontra-indiceerd tijdens zwangerschap en borstvoeding; mag ook niet aan jonge kinderen worden gegeven (raadpleeg altijd uw kinderarts voordat u uw kinderen een geneesmiddel geeft).

Pas op dat u het niet gebruikt met medicijnen die een soortgelijk of soortgelijk effect hebben. Als u zware machines gebruikt of een taak uitvoert die aandacht en concentratie vereist, moet u de valeriaan gedurende de dag niet gebruiken. Om te profiteren van de functies ervan zonder dergelijke risico’s te nemen, kunt u kort voor het slapengaan valeriaan nemen.

Madeliefje

5 Geneeskrachtige Planten om een ​​Goed Humeur te Hebben

Madeliefje ontspant Het heeft een vredig effect dankzij zijn eigenschappen. In geval van spanning en slapeloosheid zal een thee die u bereidt met gedroogde kamillebloemen zeer goed voor u zijn.

U kunt ook een bad bereiden met kamille thee . Na het brouwen van de gedroogde bloemen, voeg je deze toe aan je badwater. Als je wilt, kun je 15 druppels kamilleolie toevoegen aan je badwater in plaats van thee.

Degenen die niet allergisch zijn voor kamille moeten dit recept gebruiken . Raadpleeg altijd uw arts voor gebruik bij zwangere vrouwen en jonge kinderen

Benthe de Leeuw

Benthe, ik schrijf al heel lang nuttige en gezondheidsartikelen. Ik weet dat redacteur zijn van Plezier.net echt een voorrecht is.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button