Haar en VerzorgingHaarHaarschoonheid

45 Bombshell Blonde Balayage Ideen

Blonde Balayage is een unieke interessante techniek die stylisten gebruiken om je een haarkleur te geven die er heel natuurlijk uitziet en die niet opvallen als je haar het begint te ontgroeien. Het beste deel is dat er geen patroon voor is. Elke kleur en elke kleur is en zal worden afgestemd op u en uw wensen. Daarom, zelfs als jij en je vriend, zeg, dezelfde kleur uit het palet kiezen, zal het voor jou anders zijn. Met deze woorden zijn hier 45 tinten blond balayage om je te inspireren!

1. champagne blonde balayage

We beginnen met een mooie en elegante blonde schaduw die champagne is. Het werd genoemd omdat het op de bruisende drank lijkt. Je kunt beginnen met een lichtbruine basis en wortels en deze laten smelten tot een lichtere blonde.

45 Bombshell Blonde Balayage Ideen

2. Manhattan gemarkeerde blonde balayage

Dit type balayage heeft inserts van platina, beige en crème. Het resultaat is spectaculair. Het haar ziet er heel natuurlijk uit, alsof je ermee geboren bent en dit is het resultaat van jarenlang dragen.

3. Gelooide Balayage Blonde

Hoe ziet natuurlijk blond haar eruit nadat je ergens op een zonnige vakantie bent geweest? Het zou precies die tint van gebruinde blondine zijn. Donkerder aan de binnenlaag en bijna bleek aan de buitenkant, waar het grootste deel van de zon werd gevangen.

45 Bombshell Blonde Balayage Ideen

4. Malibu Blonde Balayage

Over de zon gesproken, wat vind je van Malibu Blonde? Het is zonnig en goudkleurig, gemengd met precies de juiste hoeveelheid donkerbruin om je een perfecte overgangskleur te geven als de herfst komt.

5. Diamond blonde balayage

We gokken dat je kunt raden waarom deze bepaalde tint blond diamant wordt genoemd. De uiteinden hebben de prachtige witte helderheid van de edelsteen, terwijl het bovenste deel van de draden veel donkerder en mysterieuzer is.

45 Bombshell Blonde Balayage Ideen

6. Ash Blonde Balayage

Dit is een coole hippietint die de laatste paar seizoenen al een ware rage was. De bleke blonde is eigenlijk gemengd met iets lichtgrijs om haar een asymmetrisch gevoel te geven. Zorg ervoor dat je wortels donkerder zijn dan de rest van je haar.

45 Bombshell Blonde Balayage Ideen

7. Paparazzi benadrukt Blonde Balayage

Volgen de paparazzi je? Nog niet? Je zult merken dat je je haarkleur hebt veranderd in deze geweldige balayage. Het heeft melkwitte en gouden strengen die erg lijken op de flitsen van de camera in het donker.

45 Bombshell Blonde Balayage Ideen

8. Zonnebloem blond balayage

Deze slanke en glanzende tan is perfect voor de zomer. Als je de hele look wilt kopiëren, is het tijd om de oude stijltang uit te breken en ervoor te zorgen dat alle strengen perfect zijn afgeplat. We raden u aan eerst de hittebescherming te gebruiken.

45 Bombshell Blonde Balayage Ideen

9. Beige Blonde Balayage

Beige Blonde is altijd een klassieke kleur geweest, vind je ook niet? Je kunt het letterlijk combineren met diamanten, pailletten en Swarovski-kristallen omdat het perfect past. Het kan ook je schaduw van keuze zijn voor je grote dag. Denk er maar over na.

45 Bombshell Blonde Balayage Ideen

10. Brown Melt Blonde Balayage

We houden van een goede blonde balayage, waarin bruin wordt gemengd met blond, en de eerste versmelt gewoon met de laatste. Deze combinatie lijkt echt op koffie en room, toch? Bovendien is het een perfecte kleur voor de herfst.

45 Bombshell Blonde Balayage Ideen

11. Toffee Blonde Balayage

Waar haal je je inspiratie vandaan wanneer je naar de kapper gaat en om een ​​nieuwe haarkleur vraagt? Weet je dat het, wat blondine betreft, ook kan komen van je favoriete eten? Dit is bijvoorbeeld Toffee Blond en het is niet moeilijk te begrijpen waarom.

45 Bombshell Blonde Balayage Ideen

12. Sandy Blonde Balayage

Wat dacht je van een blondie die je altijd doet denken aan ongerepte stranden en plezier heeft in de zon? Je kunt dit combineren met een strandgolfkapsel, en je hebt de perfecte combinatie. Gebruik wat zeezoutspray voor je haar.

45 Bombshell Blonde Balayage Ideen

13. Chai Blonde Balayage

Als je ooit echte chai-thee hebt geproefd, dan weet je dat de ware kleur bijna wit is, met slechts een paar karamel of heerlijke beige strepen. Dit is het uiterlijk van deze blonde tint, vandaar de naam.

45 Bombshell Blonde Balayage Ideen

14. Brunette naar Blonde Balayage

Hoewel het in het begin misschien een beetje vergezocht lijkt, is het niet zo moeilijk om van brunette naar blondine te komen, alles in één sessie. Hoewel ze contrasterende kleuren hebben, kunnen ze op hetzelfde hoofd rusten met veel succes en glamour.

45 Bombshell Blonde Balayage Ideen

15. Dawn Blonde Balayage

Het is niet zonnig, goud of wit. Het is aan het ochtendgloren en het is een speciaal soort blondine, want het probeert dat magische uur in de ochtend vast te leggen wanneer de zon de hele wereld in haar glorie geniet. We zijn dol op hoe het licht elke streng lijkt te vangen en ermee te spelen.

45 Bombshell Blonde Balayage Ideen

16. Lichtgrijze, blonde balayage

Wees niet bang om wat grijs toe te voegen aan je reeds bestaande blonde. In feite is het tegenwoordig ongelooflijk gemakkelijk. Je hoeft niet eens naar de salon te gaan of je haar te verven. Het enige wat je hoeft te doen is je haar wassen met een speciale soort grijze shampoo en je bent klaar.

45 Bombshell Blonde Balayage Ideen

17. Coole blonde balayage

Balayage mengen met Ombre, produceert een andere zeer trendy trend en een waanzinnig cool effect. Natuurlijk ligt de mate van koelte ook in het soort kleding en accessoires dat je draagt. We raden vliegenierszonnebril, gouden sieraden en een kleine zwarte jurk aan.

45 Bombshell Blonde Balayage Ideen

18. Vanille blonde balayage

Vanzelfsprekend verwijst deze tint niet naar de werkelijke vanillestokjes of bonen waarvan we weten dat ze donkerbruin van kleur zijn. Het verwijst eigenlijk naar de manier waarop we vanille bekijken, als een lichte en zachte crèmekleur, metaforisch of artistiek.

45 Bombshell Blonde Balayage Ideen

19. Brew Balayage

Bronde kwam enkele jaren geleden in de schijnwerpers als het liefdeskind van twee van onze favoriete haarkleuren. Natuurlijk hebben we het over bruin en blond, vandaar de naam. Om deze look te kopiëren, kun je ook wat platina voor de tips mengen.

45 Bombshell Blonde Balayage Ideen

20. Witte bleke blonde balayage

Dit is een interpretatie van platinablonde gemengd met wat beige en as op een donkerbruine basis. Het werd geïnspireerd door het witte licht van de ochtendzon die nog steeds hangt in de duisternis van de nacht. Hoe poëtisch, toch?

45 Bombshell Blonde Balayage Ideen

21. Bleke blonde balayage

Deze specifieke blonde tint is zo puur en delicaat dat het bijna doet denken aan een ballerina. Het kan ook omschreven worden als porseleinblond en het is een perfecte schaduw voor de winter. Bedenk eens hoe geweldig je zult uitkijken voor je volgende kerstfeest.

45 Bombshell Blonde Balayage Ideen

22. Noisette Blonde Balayage

Het woord Noisette is een Franse term die hazelnoot betekent. Deze blonde tint is bedoeld om de buitenste schil van de noot op de heerlijkste manier weer te geven. Het is een perfecte kleur voor meisjes met bruine of donkere ogen.

45 Bombshell Blonde Balayage Ideen

23. Licht gouden blonde balayage

We hebben al een versie van gouden haar gezien die je kunt proberen, maar niet zoals deze. Omdat de metallics echt dit seizoen zijn, moet je goud, koper en koper kleuren voor je haar aantrekken. Deze licht gouden toon is slechts een idee dat je kunt proberen.

45 Bombshell Blonde Balayage Ideen

24. Zware gouden blonde balayage

Als het licht te goudkleurig is om te onderschatten, waarom probeert u dan niet het zware goud? Het is vet, maar zonder koper en een perfecte herfstkleur. Zorg ervoor dat je stylist je een donkerbruine basis geeft voordat je begint.

45 Bombshell Blonde Balayage Ideen

25. Pure blonde balayage

Niet te verwarren met platina of Eisblond, deze kleur wordt puur blond genoemd. Het is een kleur die meer dan wat dan ook geregen is in grijs en wit, met een doffe en kalkachtige afwerking. De wortels hier zijn bruin in plaats van brunette.

45 Bombshell Blonde Balayage Ideen

26. Wit zand

Er zijn zandblonden en dan is er wit zandblond. Ja, het blonde palet, vooral wanneer Balayage erbij betrokken is, is vrijwel eindeloos. Je kunt een diepe kastanjebasis proberen voor je wortels, die ook in de kleur zelf kan smelten.

45 Bombshell Blonde Balayage Ideen

27. De Gigi Hadid

Een van de vele beroemdheden die blond Balayage omarmde, is supermodel Gigi Hadid. Met haar mooie gezicht en bruine ogen is deze haarkleur gewoon adembenemend op het jonge model en ze lijkt er echt van te genieten.

28. Cream Soda Blonde Balayage

Als er een haarkleur is die in de laatste paar seizoenen Hollywood heeft getroffen, is dat het. Het heet Crème Soda en iedereen van je kapper tot de grootste beroemdheden heeft het gedragen. Waar wacht je nog op?

45 Bombshell Blonde Balayage Ideen

29. De Elizabeth Olsen

De andere Olsen-zus, bekend van haar rollen in de Avenger, en ik zag dat het licht niet mooier kon zijn dan in die perfecte schaduw van blonde balayage. En kijk naar de perfecte Hollywood-glimlach!

45 Bombshell Blonde Balayage Ideen

30. De Heidi Klum

Het supermodel heeft haar blonde lokken nooit afgelegd en daar zijn we heel blij mee. Het is haar kenmerkende uiterlijk en ze is een maniak. Ze had de schaduw van de blonde die ze draagt ​​misschien wel kunnen veranderen, maar ze was altijd een blonde bom.

45 Bombshell Blonde Balayage Ideen

31. De Kim K

Ja, zelfs Kim K is het slachtoffer geworden van de blonde Balayage. Hoewel ze nu berucht is om haar lange, donkerbruine manen, werd Kim ook af en toe blond. En ze zag er helemaal niet slecht uit. Hoewel we haar meer als een brunette zien.

45 Bombshell Blonde Balayage Ideen

32. De Lea Seydoux

We weten dat je van Emma Watson hield als de nieuwe Belle, en wij ook. Maar we bevelen ten stelligste de absoluut bizarre en sprookjesachtige versie van The Beauty and the Beast aan, waar Lea Seydoux Belle is. Je wordt in een betoverde wereld gebracht.

45 Bombshell Blonde Balayage Ideen

33. De Leighton Meester

Hoe vaak heb je gewenst dat je Leighton Meester’s garderobe, glimlach, ogen of haar zou kunnen hebben? Geef het toe! Zo vaak als je Gossip Girl hebt gezien. Ze is inderdaad een schoonheid, vooral met deze bruine smelten in blonde balayage.

45 Bombshell Blonde Balayage Ideen

34. Het Chrissy-deeg

Supermodel Chrissy Teigen heeft de standaard van klassieke schoonheid opnieuw gedefinieerd toen ze een ster werd. Ze pleit voor het idee om er goed uitzien in je eigen huid en houdt van je lichaam zoals het is. Oh ja, en eet! Zoveel als je kan!

45 Bombshell Blonde Balayage Ideen

35. Iceberg Blond Balayage

We noemden eerder Iceberg Blonde en nu is het tijd om het aan jou te laten zien. Iceberg Blond moet een stevig blok zijn met een witachtige lichte kleur met een donkerbruine basis. Wees niet bang om helemaal door te gaan, als dat jouw voorkeur is.

45 Bombshell Blonde Balayage Ideen

36. Vanillecrème

Er is veel inspiratie in eten en traktaties als het gaat om blondine. Misschien is dat de reden waarom ze zeggen dat blondjes meer plezier hebben. Dit is een mooie schaduw met bruine wortels en gouden strepen.

45 Bombshell Blonde Balayage Ideen

37. Herfst blonde balayage

Als u op zoek bent naar de perfecte blonde voor dit najaar, hoeft u niet verder te zoeken. Je hebt het nu zeker gevonden. Het lijkt zoveel op de herfstachtige natuur dat het zichzelf net zo goed kan camoufleren. Wat moet je dit seizoen precies doen?

45 Bombshell Blonde Balayage Ideen

38. Donkerblonde balayage

Dit is een geweldige kleur die perfect is als u op een kantoor werkt met een strengere dresscode of als uw werk ernaar vraagt. Het is de perfecte combinatie van donker en speels met het natuurlijke beige aan de bovenkant en nauwelijks zichtbaar platina op de bodem.

45 Bombshell Blonde Balayage Ideen

39. Gevlochten, blonde balayage

Ben je aan het stampen zo ver als kapsels die je grote balayage kunnen laten zien? Wat dacht je van een eenvoudig driewegnetwerk? Je hoeft niet eens het einde te binden. Gebruik een beetje haarspray om het op zijn plaats te bevestigen en je bent klaar om te gaan.

45 Bombshell Blonde Balayage Ideen

40. Messing blond balayage

We hebben al gezegd dat een van de meest gewilde kleuren van dit seizoen koper is. Hier is het. Dit is Brass Balayage en we moeten zeggen dat het geweldig is. De metallics erin zijn absoluut spectaculair en wachten gewoon op jou om ze te combineren met oogverblindende make-up.

45 Bombshell Blonde Balayage Ideen

41. Zonlicht Blonde Balayage

Veel blonde tinten moeten zo zijn met zonlicht en het is natuurlijk, want dat is wat een blondine echt betekent. Een zonnig, helder persoon, wees mooi en warm. Deze tint heet Sunlight Blonde en je kunt zien waarom.

45 Bombshell Blonde Balayage Ideen

42. Frozen Blonde Balayage

Als Elsa een echte persoon was, zou dat haar haarkleur zijn. Natuurlijk zou ze gaan balayen, en ze zou duidelijk een ijzige blondine kiezen als haar primaire schaduw. De wortels hier zijn niet bruin of donkerbruin, maar een donkerdere tint.

45 Bombshell Blonde Balayage Ideen

43. Ivoren blonde balayage

Ivoor is een andere kleur wit blond en behoort tot dezelfde schaduwfamilie als ijsberg, ijs, melk, eierschaal en platina. Het is de donkerste van allemaal, wat betekent dat je het kunt verwarren met je natuurlijke wortels.

45 Bombshell Blonde Balayage Ideen

44. Eierschaal blond balayage

Nou, sinds we de eierschaal in de bovenstaande referentie noemden, is het hier. Het is een erg saaie en bijna poreuze blonde tint, precies zoals je zou verwachten van een eierschaal. We raden aan het te combineren met lichtgrijs of een andere tint asblond.

45 Bombshell Blonde Balayage Ideen

45. Rose gold blonde balayage

Er was geen manier om deze lijst te beëindigen zonder roségoud te noemen. In wezen is deze schaduw een soort aardbeiblond die je krijgt door lichtrood en goudblond te mengen. De resultaten zijn echt spectaculair. Hier is een tip – gebruik een glansmiddel om uw sloten een metaalachtige glans te geven.

45 Bombshell Blonde Balayage Ideen

conclusie

Hier zijn de 45 blonde balayage-ideeën die we beloofden en die ervoor zorgen dat je eruitziet als een bom. Van arctisch, ijsberg en eierschaal tot rose goud, wit zand, herfst, chai, beige, vanille, champagne, bruin en Manhattan, we hebben ze allemaal gezien. Welke was je favoriet?

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Controleer ook
Close
Back to top button