HaarHaar en VerzorgingHaarschoonheid

4 Stijlvolle Shakira-kapsels

Shakira draagt ​​een aantal fantastische en fantasierijke kapsels en ook dit is het meest dramatisch.

Haar lange haar is meestal precies dezelfde lengte, door een hoeveelheid kortere lagen te hebben tijdens het breken van de lijn. De uiteinden zijn zwaar gestructureerd om scherp taps toelopende tips te creëren die de edgy styling aanvullen. Daarna wordt het haar vanaf een trendy middenscheiding gerangschikt in fantastische gedefinieerde wendingen die lijken op dreadlocks, die prachtig worden benadrukt vanwege de combinatie van tinten van blond en karamel! Het is een verbluffende look!

Shakira-kapsel Lang gelaagd gevlochten kapsel

Gecombineerd met cyberpunkuitrusting met een buitenmaatse ketting, ijzeren metalen armband en prachtige omzoomde jurk, heeft Shakira een ultramoderne haarstijl nodig.

Dus voor een glamoureuze, futuristische look is het haar gevlochten in twee inside-out vlechten langs één kant van het hoofd. De look is eigenzinnig en asymmetrisch, waarbij de donkere wortels contrasterende banden van kleur en textuur gebruiken van de honingblonde basis met subtiele highlights.

4 Stijlvolle Shakira-kapsels
Shakira-kapsel Lang gelaagd gevlochten kapsel

Shakira Korte kapsels: Rechte Bob Cut

Hier is een uiterst eigentijdse stijl waarbij schokkerige lagen en stekelige textuuruiteinden worden gebruikt om een ​​geheel nieuwe draai aan de medium bob-snede te maken.

Het haar wordt gesneden in lange lagen met vormgeven tijdens de uiteinden om een ​​gebogen vorm te krijgen tijdens de tips. Langs beide zijden is de scheiding krom en wordt het nonchalante beeld benadrukt, evenals het haar in feite gestyled voor een glamoureuze goudblonde look met een edgy afwerking.

4 Stijlvolle Shakira-kapsels
Shakira Short Hairstyles: Straight Bob Cut

Shakira lang golvende snit: blond haar

Hier is Shakira met een eenvoudigere look met lange lagen met losse, warrige golven voor de zeer casual stijl. De wortels zijn donkerder getint, maar in een warme bruine kleur die zachter is in vergelijking met de zwarte wortels van de laatste.

Het afscheid is eenvoudig uit het midden en dit opent zich ook in kortere lagen over het hele gezicht door een nonchalante zijwaarts vallende pony over één oog te laten vallen. De combinatie van blond, medium blond en een subtiel roze somber onder op het laagtepunt draagt ​​al snel bij aan een zorgeloze moderne look!

4 Stijlvolle Shakira-kapsels
Shakira lang golvende snit: blond haar

 

Benthe de Leeuw

Benthe, ik schrijf al heel lang nuttige en gezondheidsartikelen. Ik weet dat redacteur zijn van Plezier.net echt een voorrecht is.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Controleer ook
Close
Back to top button