Cadeaus

30+ Open Wanneer Letters Ideeën en voorbeelden

Of uw wederhelft op het punt staat te worden uitgezonden of uw beste vriend op weg gaat naar een lange reis, afstand kan moeilijk zijn in een relatie. Gelukkig helpt recente technologie om de kloof te overbruggen en de overgang een beetje gemakkelijker te maken. Als u echter de andere persoon een speciale herinnering aan uw liefde voor hen wilt geven, kunt u overwegen hem “open wanneer letters” te geven. Met deze vooraf afgeleverde brieven kunt u er voor hen zijn wanneer de afstand moeilijk wordt. Bekijk onze open wanneer brieven ideeën en voorbeelden hieronder om te beginnen.

Open When Letters Rules

Om je brieven goed te openen, moeten zowel jij als je geliefde de regels begrijpen. Als je eenmaal de basisregels begrijpt achter open wanneer letters, kun je ze maken met met totale creatieve vrijheid. De regels zijn als volgt:

30+ Open Wanneer Letters Ideeën en voorbeelden

 1. Niet vroeg gluren. De kaarten vroeg openen zal de verrassing bederven en je zult er later spijt van krijgen als ze echt nodig zijn.
 2. Open de brief alleen wanneer deze van toepassing is. Open je brief ‘Openen als je gelukkig bent’ niet alleen omdat je je verveelt. En open absoluut de brief ‘Openen wanneer je moet opvrolijken’ tenzij je een slechte dag hebt. Anders mis je ze later wanneer ze op het juiste moment gewenst zijn.
 3. Laat de brieven niet aan anderen zien. Iemand heeft deze brieven tenslotte speciaal voor jou gemaakt.
 4. Probeer niet meer dan (X) letters per week te openen. Je wilt niet te vroeg opraken! Bovendien is het leuk om elke week iets speciaals te zien. Als je echter een zware week hebt en echt een extra brief nodig hebt, mag je deze regel overtreden.
 5. Bewaar de letters . Misschien wilt u ze later nog eens lezen, dus neem ze zeker mee. En als er letters zijn die u niet kunt bereiken, breng ze dan naar huis om te openen wanneer de tijd rijp is.

Hoe open te schrijven wanneer brieven voor vriendje

Lange-afstandsrelatie kan moeilijk zijn. Maar het geven van een open doos aan je geliefde wanneer brieven kunnen helpen om ze door de moeilijke dagen te dragen en je extra verbonden te laten voelen met de goede. Zorg er alleen voor dat je vaart volgens het type reis waarop de persoon zal reizen. Bepaal hoeveel brieven je wilt verzenden en wat je erin wilt opnemen door na te gaan hoelang ze weg zijn en hoe licht ze moeten inpakken. Als ze bijvoorbeeld worden ingezet, zijn lichte letters waarschijnlijk het beste. Als je ze achterlaat terwijl je in plaats daarvan op reis gaat, kun je ze grotere letters of kleine geschenken achterlaten. Wat je ook besluit, zorg ervoor dat je onze lijst met love quotes bekijkt wanneer je je open schrijft wanneer letters.

Hoe open te schrijven wanneer brieven voor beste vriend

Als je beste vriend op het punt staat te verhuizen voor werk, school of op reis gaat, mis je hem zeker. Als u echter een stapel open houdt wanneer letters voor hun afscheidscadeau u beiden in de buurt houden. Probeer je alle momenten voor te stellen waarop ze een brief willen of nodig hebben en zorg ervoor dat je er een voor elk scenario schrijft. Neem leuke dingen op zoals schattige stickers, lekkernijen, quotes voor beste vrienden en kleine geschenken met je brieven. En ten slotte, herinner hen eraan hoeveel u om hen geeft en aan alle speciale herinneringen die u eerder hebt gedeeld en in de toekomst zult delen.

30+ Open Wanneer Letters Ideeën en voorbeelden

Open When Letters Voorbeelden

Het volgende wordt geopend wanneer voorbeelden van brieven populaire onderwerpen bevatten om uw geliefde te geven. Schrijf iets vanuit het hart en voeg een speciaal geschenk toe om uw letters te laten opvallen. Zorg ervoor dat je onze geschenken per ontvanger bekijkt voor hulp.

Open When You Miss Me

Schrijf een oprechte brief die je geliefde meeneemt op een reis door het geheugen. Neem uw favoriete herinneringen op, alle redenen waarom u er dol op bent, en alle plaatsen waar u ze wilt meenemen wanneer ze terug zijn. Overweeg een gedicht of haiku te schrijven, iets liefs of geks voor hen te tekenen, of een foto toe te voegen.

Open als je een lach nodig hebt

Hoe moeilijk het ook lijkt om iemand op te vrolijken die ver weg is, deze brief kan helpen. Voeg grappige foto’s van jullie twee toe, grappen, of teken een gekke cartoon om hun geest op te fleuren. Bekijk onze gids op hoe iemand op te vrolijken voor aanvullende ideeën.

Open wanneer u motivatie nodig hebt

Of het nu een zware dag op het werk is geweest of dingen die dag gewoon niet gaan, je geliefde heeft je woorden van aanmoediging nodig . Schrijf een brief met uw meest motiverende citaten, of maak een lijst van alle kwaliteiten die u over hen bewondert. Herinner ze aan alle dingen waarvan je weet dat ze er goed in zijn, en je zult hun dag zeker opvrolijken.

Open wanneer je gestrest bent

Stress komt en gaat, maar het is altijd leuk om iemand te hebben om op te leunen wanneer het moeilijk wordt. Voeg de songtekst toe aan hun favoriete nummer of voeg het recept toe aan hun favoriete huisgemaakte maaltijd zodat ze kunnen proeven van thuis. Vergeet ook niet enkele van onze favoriete inspirerende citaten over het leven op te nemen .

Open wanneer u moet glimlachen

Je weet als geen ander hoe je je geliefde kunt laten glimlachen. Voeg je favoriete foto van jullie twee toe of print uit een speciale foto van je eigen glimlach. Neem het op in een brief die alle dingen opsomt die je gelukkig maken, of vertel ze over iets dat je onlangs aan hen deed denken.

Open wanneer u deze brieven voor het eerst ontvangt

Deze brief is de allereerste letter die wordt geopend, dus u wilt zeker weten dat deze ook de regels voor de rest van uw brieven bevat. Houd de notitie positief en herinner hen aan alle verbazingwekkende dingen die ze gaan doen terwijl ze weg zijn. Overweeg ten slotte een aangepaste kalender op te nemen die hen zal helpen beslissen wanneer ze bepaalde brieven openen.

30+ Open Wanneer Letters Ideeën en voorbeelden

Andere Open When Letter Ideas

Op zoek naar extra open wanneer briefideeën? Van een slapeloze nacht tot een gemiste knuffel, het volgende opent wanneer briefonderwerpen je helpen er voor je geliefde te zijn wanneer je het meest nodig bent.

 • Open When It Rains
 • Open wanneer u een zware dag op het werk hebt
 • Open wanneer je teleurgesteld bent
 • Open wanneer u niet gefocust kunt blijven
 • Open When You Feel Lonely
 • Open When You Doubt Yourself
 • Open wanneer je een luie zondag hebt
 • Open wanneer je wilt huilen
 • Open op je verjaardag
 • Open op mijn verjaardag
 • Open op onze verjaardag
 • Open nadat we afscheid hebben genomen
 • Open na de eerste dag
 • Open na de eerste week
 • Open na de eerste maand
 • Open op de laatste dag
 • Open wanneer je een knuffel nodig hebt
 • Openen wanneer je niet kunt slapen
 • Open When It’s (Holiday)
 • Open When You Bored
 • Open wanneer u iets vindt dat u aan mij herinnert
 • Open wanneer we gevochten hebben
 • Open als je ziek bent
 • Open als je heimwee hebt

Benthe de Leeuw

Benthe, ik schrijf al heel lang nuttige en gezondheidsartikelen. Ik weet dat redacteur zijn van Plezier.net echt een voorrecht is.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button