Haar en VerzorgingHaar

30 Faux Hawk Kapselideeën Voor Mannen

Ontdek 30 fantastische Hawk-haarstijlen die iedereen kan proberen. De Mohawk, gesneden met een moderne draai, heeft de afgelopen jaren een absoluut spectaculaire opleving beleefd. Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en laat de stijl begeren door sterren.

1. Korte Faux Hawk

Wist je dat de Mohawk is vernoemd naar de Indiaanse stam wiens leden een vreselijk kapsel droegen dat vijanden zou afschrikken? Van de mohawk van de punk-generatie tot de verkeerde havik van vandaag is slechts een kleine stap. Maar een grote stilte scheidt de twee. Deze korte faux-havikstijl is perfect voor een avondje uit en een zakelijke bijeenkomst.

2. Faux Hawk High Top

Langere zijden, een lange, rommelige top en een gegooid front geven de stijlvolle heren een stijlvol statement. Probeer dit kapsel voor een lichtzinnige look tijdens een formele vergadering of een avondje uit met de jongens.

3. Diep zijdeel Faux Hawk

Als je een lange top als deze draagt, dan is dit het kapsel voor jou. Je moet wat tijd en haarproducten investeren om het uiterlijk te bereiken, maar het is gemakkelijk. Kam het haar, fixeer met haarlak en breng stylinghaar aan voor een perfect gedefinieerde afwerking in de tips. Merk op dat de punt naar het voorhoofd gekamd is en niet omhoog.

4. Faux Hawk verdwijnt kapsel

Een verjonging, zoals deze meneer laat zien, is ideaal om de aandacht te vestigen op de zorgvuldige styling van de haartip. Side-sweeping voegt een serieuze coolfactor toe aan de hele stijl. Merk op dat de bovenkant korter terug wordt gesneden om de natuurlijke haarlijn gemakkelijk te volgen.

5. Faux Hawk-fader

Een succesvolle moderne interpretatie van de rapcultuur van de jaren 90 met een hoge fade en een korte gekrulde top. Deze Faux Hawn Fader is super eenvoudig te onderhouden.

6. Jensen Ackles Hallmark Faux Hawk

Hij wordt wereldwijd aanbeden door vrouwen. Maar naast de slechte jongen ontmoet Goodboy houding en uiterlijk, heeft Jensen haarstijl ook een aantal serieuze leningen getrokken. Deze keer heeft hij een kortere weg met een iets langere top die eenvoudig gestyled is.

7. Kinderen Faux Hawk

Het mooie aan Faux Hawk-haarstijlen is dat iedereen ze kan dragen. We houden van de stijl die deze jongen draagt. Vergane pagina’s en een kanten top, dat is grappig en cool. Dergelijke haarstijlen zijn gemakkelijk af te pellen, zelfs voor volwassenen. In feite is het waarschijnlijk een van de stijlen die kunnen worden toegepast door diegenen die betrokken willen worden en deze geleidelijk willen vergroten.

8. Heren Faux Hawk-stijl: franje

Een elegant kapsel voor elke gelegenheid. De langere zijden zijn naar voren gedraaid en tonen het gestructureerde kapsel. De bovenkant is gestileerd in een schijnbaar moeiteloos rommelige stijl. Het lijkt misschien dat het maar vijf minuten kost om door de routine te gaan. Vertrouw ons, je moet een inspanning doen om elk haar op zijn plaats te zetten.

9. Mannen Faux Hawk

Dit valkkapsel is eenvoudig en mannelijk. Voor een kapsel dat de reputatie heeft rebels en vreemd te zijn, ziet het er hier afgezwakt uit.

10. Hoe maak je een Faux Hawk-stijl: Zayn Malik

Als je trendwaarschuwingen volgt, weet je dat Zayn Malik een andere kenner is van dit felbegeerde mannenkapsel. Dus, als je geen ideeën hebt over hoe je je luie mohawk moet stylen, neem dan een signaal van Zayn. Hij heeft veel ideeën. Hier is er een: een havikvalk gecomplimenteerd met een lang lijfje dat op een rommelige manier gestyled is.

11. Faux Hawk meisje

Dacht je dat dit soms ongewone kapsel alleen voorbehouden is aan de stijlgerichte heren? Denk nog eens na. Dit is een mooi voorbeeld van hoe een luie mohawk door de dames gedragen kan worden. Dit is echter echt een faux-stijl, omdat het haar eenvoudig wordt opgestapeld en beveiligd met tonnen pinnen. Het is ideaal om te proberen als je niet wilt afzien van je middellange snit, maar een tijdje een edgy kapsel wilt.

12. Curly Faux Hawk

Een schone faux-stijl met een mooie krullende manen bovenop. Maak je klaar om wat tijd te investeren in het beveiligen van deze krullen in een strakke top om de perfect geschoren kant te onthullen.

13. Mannen haarstijlen: Curly Top

Mannen kunnen ook een gekrulde havik dragen. Kijk naar deze heer, die zijn krullen aan de zijkanten iets langer draagt ​​en aan de bovenkant langer. Een ideale look voor formele en informele omgevingen.

14. Messy Curls Faux Hawk voor heren

Dit kapsel respecteert alle regels van een havik behalve geschoren zijden en rug. Terwijl het haar hier iets langer is, wordt het nog steeds achteraan en langer ingekort, terwijl de bovenkant een puinhoop is van haarlokken. De stylingopties voor deze snit zijn eindeloos.

15. Brad Pitt-kapsel

Hollywoodliefje Brad Pitt accepteerde dit kapsel ook een tijdje en hij schommelde het (niet dat we iets minder verwachtten). Bochtig haar aan de bovenkant en korte zijden – een perfecte look voor de rode loper en voor de volgende reis.

16. Zijpaneel Faux Hawk-fader

Een rechtopstaande lange top kan de slechte jongenshouding die met dit kapsel is verbonden niet verbergen. De vervaagde pagina’s zijn perfect ingelijst door de messcherpe scheidingslijnen. Bleken is niet te diep, wat speciale zorg vereist, afhankelijk van hoe snel je haar groeit.

17th Taper Fade en Side Swept Long Top

Deze heer heeft al wat stijlcredits verdiend om een ​​perfecte moderne interpretatie van de luie Mohawk te maken. De taper vervaagt snel in een perfect gestileerde top die opzij wordt gedraaid.

18. Punkkapsels voor mannen

De Mohawk was het embleemkapsel van de punkgeneratie. Dit is een andere benadering van het rebelse kapsel waarvan ze alleen de verhoogde ruggengraat houdt.

19. Korte pagina’s, lange top Faux Hawk

Zoek naar archiefbeelden van de Havana uit de jaren 1950 en je zult mannen vinden die genieten van het hoge leven dat soortgelijke slanke kapsels aantrok. Deze vintage look met een moderne twist wordt bereikt door de zijkanten en de bovenkant van de havik langer dan gebruikelijk te maken. Nostalgisch voelen? Probeer dit kapsel voor mannen op maat.

20. Faux Hawk met een twist

Hier kun je avant-garde elementen toevoegen aan elke stijl die tot uiting komt in de modewereld. Bekijk dit briljante stylingidee voor een mannelijke havik.

21. Backblown Faux Hawk

De snit en stijl zijn onberispelijk. De Taper Fade-pagina heeft een extra stijlelement: de vlijmscherpe, duidelijke lijn die naar achteren reikt. Het chaotische geblazen topje is ontspannen en koel.

22e rolt Faux Hawk

Faux haviken en baarden gaan goed samen, vooral als je dik haar hebt zoals deze heer. Een stijl die we steeds vaker op straat en op alle coole plekken hebben gezien. Het beste van deze Faux Hawk-snit is dat hij geen styling nodig heeft om er altijd goed uit te zien.

23. Gestructureerde Cut Faux Hawk-kapsels

Dit kapsel kan moeilijker te trekken zijn. Niettemin moet men toegeven dat het bewonderenswaardig is. De structuur van de zijkanten wordt perfect aangevuld door de gevederde kant in een rommelige stijl.

24. David Beckham Faux Hawk

We weten niet zeker of David Beckham de heer is die het kapsel bedacht heeft dat bekend staat als de Valse Mohawk, maar we kunnen je zeker vertellen dat hij een referentiepunt is als het erop aankomt. Hij heeft elke verkeerde valkstijl die bestaat. Van kortere tot langere, te slanke en formele stijlen en meer afwijkend, hij omhelsde ze allemaal.

25. Het kapsel van David Beckham

David Beckham verdient een galerij voor de Hawks-kapsels die hij in de loop der jaren heeft gedragen. Kapsels die de zijne nabootsen, zoals deze, verdienen ook een galerij.

26. Jensen Ackles korte zijde Faux Hawk

Hier is nog een voorbeeld van hoe Jensen een korte kant-valkvalk rockt. Als je Hawk Hawk tegen Mohawk koos, zou je dan voor het laatste of voor het kapsel van Jensen gaan? We kunnen gedeeltelijk zijn, maar de stijl van Jensen is onze definitieve winnaar.

27. Stekelige stijl faux

Een langere bovenkant kan worden gestyled met perfect rechtopstaande punten die doen denken aan de jaren ’90, wat de Iroquois meer pop geeft.

28. Faux Hawk-haarstijlen voor mannen: rommelig doen

Als je langer haar zoals deze heer draagt, wees dan niet bang om een ​​rommelig iets te maken dat als een valse havik met een draai is.

29. Office-stijl Hawk

De zijkanten zijn naar voren gebogen, de achterkant is glad en de gevederde bovenkant geeft dit blazer-ready kapsel, dat perfect is voor op kantoor, een edgy touch.

30e pagina Faux Hawk

Dit kapsel ligt dicht bij een ondersneden faux havik, maar het is een ander voorbeeld van een moderne interpretatie van een vintage stijl.

Er zijn zoveel manieren waarop de mannen van vandaag een valse havik kunnen laten schommelen dat het jammer zou zijn om deze kapsels niet te laten passen. Ik hoop dat je je inspiratie al hebt gevonden.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Controleer ook
Close
Back to top button