Haar

30 Emo Haarstijlen Voor Mannen

Emo-haarstijlen voor mannen zijn net zo trendy als een paar jaar geleden. Je hebt misschien een paar veranderingen en wendingen ondergaan. Toch blijven ze overal een belangrijke keuze voor coole jongens. Vooral omdat het muziekgenre, dat emo-haarstijlen voor mannen inspireerde, hoog en krachtig is in de toppen van de wereld. De muziek en de door haar geïnspireerde cultuur ontwikkelden zich in deze korte tijdspanne samen. Dus, in plaats van het klassieke stekelige zwarte haar, zie je een verscheidenheid aan kleuren en stijlelementen die emo-haarstijlen aantrekkelijk maken voor het grote publiek voor jongens en meisjes. Om je te overtuigen hoe cool deze kapsels kunnen zijn, hebben we 30 van de beste emo-haarstijlen voor jongens samengesteld. Gebruik ze als inspiratie voor je volgende look-upgrade of als je een verfrissende verandering nodig hebt.

1. Emo-haarstijlen voor mannen

We hebben je diversiteit beloofd en dat doen we. Dit emo-kapsel voor mannen is gewoon adembenemend. De meesterlijke mix van complementaire kleuren aan de haarpunten is een blikvanger. De highlights zijn ideaal geplaatst om een ​​gebalanceerde look te creëren. Tegelijkertijd zorgen de gevederde bovenkant en achterkant in combinatie met de vlakke zijden en pony voor een unieke mix van stijlen.

2. Cool Spike Short Emo-kapsel voor mannen

Emo-haarstijlen voor jongens hebben kort tot lang haar. Dit is een super gaaf exemplaar van een kort scènekapsel voor mannen met ijzeren afgevlakte punten in een perfect gespijkerd “doen”. Hoewel de haarkleur het klassieke patroon volgt, is het in dit geval de juiste keuze.

3. Rainbow Scene kapsel voor mannen

30 Emo Haarstijlen Voor Mannen

bron

Hier is een prachtig voorbeeld van een kleurrijk emo-kapsel voor jongens. Met alle kleuren van de regenboog in getinte pastelkleurnuances is dit kapsel een must voor alle coole jongens.

4. Medium Emo-haarstijlen voor mannen

Emo-haarstijlen voor mannen zijn geleidelijk veranderd van korte cuts naar middellange cuts naar lange hairstyles. Desondanks hebben ze hun unieke kwaliteiten nooit verloren. Deze rijke kleur maakt het kapsel nog aantrekkelijker.

5. Platte zijwaarts geveegde emo gesneden voor mannen

Hier is een voorbeeld van een emo-kapsel van gemiddelde lengte dat de regels van het boek volgt. De diepzwarte haarkleur is het eerste opvallende stijlelement. Het tweede stijlelement dat opvalt is het afgeplatte haar, dat zijdezacht is. Dan bedekt de pony bijna het gezicht en weegt zwaar aan één kant.

6. Jet Black Messy Fringed Emo Hair voor jongens

Neem een ​​paar tips uit de anime-serie die je aan het kijken bent. De Japanners hebben de normen zo hoog gesteld dat emo-haarstijlen voor mannen zelfs in geanimeerde films kunstwerken zijn. Creëer een gestructureerde wirwar van perfect gedefinieerde randen, niet voordat je elk haar één voor één uitrekt.

7. Coole lange emo-haarstijlen voor jongens

Een gouden blondine die de pony heeft aangetast, is een coole elementaire stijl om toe te voegen aan een lang emo-kapsel voor jongens. Wees niet bang voor sterke contrasten. Als de kleuren bij jouw persoonlijkheid passen, laat je ze altijd rocken.

8. Blue Layered Emo-kapsel voor mannen

Dit is een van onze favoriete emo-kapsels voor mannen. Het gebruik van elektrisch blauw is gewoon verbluffend. Het verbetert niet alleen het kapsel, maar ook de stilistische elementen van het perfect gedefinieerde kapsel.

9. Cool bandana scènekapsel voor jongens

Als je denkt dat haaraccessoires zijn gereserveerd voor meisjesemo-haarstijlen, bekijk dan eens andere leuke voorbeelden. Maak je casual look af met een bandana die door de haarlagen loopt en een vleugje kleur toevoegt aan klassiek gitzwart.

10. Emo kapsel voor mannen

Schakel het strijkijzer een tijdje uit. Als je een gemiddelde lengte van een emo-kapsel op deze manier wilt dragen, gebruik dan Bollywood-haarwas om een ​​gestructureerde puinhoop achterin te creëren. Gebruik niets anders dan je vingers om de lokken te stylen, omdat dit je kapsel er natuurlijker zal laten uitzien.

11. Vlak blond haar. Emo kapsel voor mannen

Deze zonnige blonde kleur ziet er even prachtig uit voor zowel meisjes als jongens. Wees niet bang voor dergelijke haarkleuren wanneer je manieren zoekt om een ​​individuele stijl te creëren die jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

12. Emo kapsel van mannen. Plat zwart en rood

Dit kapsel is moeilijker te trekken. Dit komt door het feit dat het niet vleiend is voor alle haartypes of gezichtstypen. Als u bijvoorbeeld een rond gezicht en dun haar hebt, moet u uw aandacht richten op een ander kapsel. We waarderen het gebruik van rood en zwart als contrasterende kleuren.

13. Coole emo-haarstijlen voor jongens

Dit kapsel is zo veelzijdig dat de grenzen van de styling alleen afhangen van uw verbeelding. Dankzij de gestructureerde lagen en de stompe pony kun je elke dag een nieuwe look creëren met hetzelfde kapsel als je springplank.

14. Edgy en cool. Jongens haarstijlen

Dit is weer een van onze favoriete emo-kapsels voor mannen. De ene is doordrenkt van individualiteit en dat maakt je opvalt overal waar je gaat. Zorg ervoor dat je het comfortabel draagt.

15. Blauwe verrijkte scènekapsels voor mannen

Dit is zeker een moedige keuze als het gaat om emo-haarstijlen voor jongens. Desondanks raden we de keuze aan kleuren aan die niet in het boek zijn opgenomen.

16. Korte emo-haarstijlen voor mannen

In plaats van spikes en gevederde tips kam je je haar naar voren in een elegant maar opvallend kapsel.

17. Asymmetrische scènekapsels voor mannen

Verhoog je stijl met dit asymmetrische kapsel om sommige hoofden te veranderen. Als je dapper bent, gebruik dan een diepe contrasterende kleur om de pony te markeren en een visueel aantrekkelijk kapsel te creëren.

18. Korte emo-haarstijl

Je kunt het beste van de werelden in één hebben. Combineer lang haar op de rug met een korte maar brutale top voor een echt uniek emo-kapsel voor jongens.

19. Emo-haarstijlen voor mannen met dik haar

Geef een deel van dit volume weg door een gelijnd, gelaagd emo-kapsel te krijgen. Gebruik je haarproducten om de ruglagen naar voren te brengen. Laat de pony zwaar wegen aan één kant van het gezicht.

20. Flat Emo-kapsel met hoogtepunten voor mannen

Maak een paar blonde of lichtgekleurde highlights om de textuur en stijl van je kapsel in de schijnwerpers te zetten. Het zal een geweldige manier zijn om op te vallen tussen de massa.

21. Korte gevederde emo-kapsel voor hem

Dit kapsel vleit alle haartypes en gezichtsvormen. Bevederd op deze manier geeft het je hele Emo een extra coole uitstraling.

22. Emo-looks voor mannen: Blunt Bangs

Saaie pony of pony pony zijn altijd een deel van emo-haarstijlen voor jongens of meisjes. Dit is een van de beste emo-kapsels voor mannen met lang haar. Kortom, vanwege het feit dat je de lengte van de pony kunt kiezen.

23. Edgy Punk Emo-kapsel voor coole jongens

Dit kapsel combineert met succes punkelementen met emo-achtige elementen. Het is bedoeld voor degenen die de grenzen van een bepaalde stijl willen overschrijden en een individueel scènekapsel met een hoge coolfactor willen rocken.

24. Kort kapsel met ondersnit voor mannen

Een kapsel dat op de hogere loopbruggen samenkomt. Dit kapsel heeft een lange bovenkant en een coole undercut die doet denken aan de Buzz Cut. Bepaal dit kapsel en laat het uw persoonlijkheid weerspiegelen door uw haar in de kleuren te kleuren die bij u passen.

25. Emo-haarstijlen voor jongens met dun haar

30 Emo Haarstijlen Voor Mannen

Een goede manier om wat volume in je kapsel te injecteren is een kort emo-kapsel. Als je dun haar hebt, bestaat het risico dat het plat blijft, ongeacht wat je doet. Met een kortere emo-knipbeurt voor jongens hoef je je er nooit meer zorgen over te maken.

26. Blauwe haarkleur voor mannen Emo-haar

30 Emo Haarstijlen Voor Mannen

Emo of elf? Er is geen regel die zegt dat je niet allebei kunt zijn. Met de explosie van kleuren en emo-haarstijlen voor mannen en vrouwen, kun je kiezen wat het beste bij je persoonlijkheid past.

27. Korte gelaagde Emo-kapsel voor mannen

30 Emo Haarstijlen Voor Mannen

Hoewel dit kapsel er formeel genoeg uitziet om in meer conservatieve omgevingen te passen, kost het maar een paar stijltrucs om het in een edgy, cool emo-kapsel voor jongens te veranderen. Een ijzer en een paar haarproducten zullen je ver brengen.

28. Emo Scene-kapsels voor mannen

30 Emo Haarstijlen Voor Mannen

Een kapsel voor een rockster. Dit korte emo-kapsel voor jongens is een van de meest populaire. De diepzwarte haarkleur maakt het een klassieker, terwijl de franjes en vederlichte achterkant nog steeds tijdloze stijlelementen zijn voor wat betreft emo-haarstijlen voor mannen.

29. Mohawk and Layers kapsel voor mannen

30 Emo Haarstijlen Voor Mannen

Een ander voorbeeld van een cool kapsel dat stilistische elementen van het punkgenre en het emo-genre combineert. De Mohawk kon een nobeler gevoel aan de algemene indruk toevoegen. Probeer je haar zo te stylen.

30. Rode en groene haarkleuren voor mannen Emo-haarstijlen

30 Emo Haarstijlen Voor Mannen

Dit is een van onze favoriete emo-kapsels voor mannen. Dit komt door het feit dat het een sterke persoonlijkheid weerspiegelt, simpelweg door de geïnspireerde kleurenkeuze voor de basis, highlights en boventonen.

Als je denkt dat emo-haarstijlen het beste bij je passen, wees dan niet ontmoedigd. Er is veel inspiratie en verbluffende voorbeelden van emo-haarstijlen voor zowel mannen als vrouwen. Gebruik onze collectie van 30 inspirerende emo-haarstijlen voor jongens om inspiratie op te doen voor de volgende stap in het bouwen van uw persoonlijke stijl.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Controleer ook
Close
Back to top button