Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /home/plezier/public_html/wp-config.php on line 87
3 Britney Spears Haarstijlen: Blond Haar | Plezier.net
HaarHaar en VerzorgingHaarschoonheid

3 Britney Spears Haarstijlen: Blond Haar

Hier is een veel verfijndere poging om Britney te vinden met haar lange haar op een kortere lengte en met zeer lange lagen. De goudblonde tint is zacht en vleiend naast de wortels zijn nu eigenlijk slechts een of twee tinten donkerder voor de meer natuurlijke uitstraling. De middenscheiding gaat open om het ovale gezicht van Britney weer te geven, samen met zachte, zachte golven zorgen voor een aantrekkelijk kader.

Deze look is helemaal up-to-date door een warrige, volumineuze afwerking die een geweldig silhouet en een heel mooie look creëert!

Britney Spears draagt ​​zeemeermingolven: Long Wavy Hairstyle

Dit kan een echte ‘blonde bombshell’-look zijn waarbij de lange lagen worden gestileerd in glanzende, blonde golven zoals zeewier dat zachtjes in de oceaan zwaait. Het haar heeft volume toegevoegd rond de kroon, terwijl de middenscheiding kort is doordat er een handvol centimeters donkere wortels zichtbaar zijn. De kortere lagen over het hele gezicht creëren een fel oplichtend frame dat de aandacht vestigt op de mooie ogen van Britney.

De platinablonde is verzacht met subtiele gouden balayage-highlights die een fantastische kleurafmeting toevoegen en de prachtig vloeiende golven benadrukken!

3 Britney Spears Haarstijlen: Blond Haar
Britney Spears draagt ​​zeemeermingolven: Long Wavy Hairstyle

Britney Spears nieuwste gelaagde snit: casual lang haar

Hier is een edgy uiterlijk, dit is zeker onbeschaamd ‘gebleekt-blond’ en krijgt het lichaam van het verdikkende effect dat bleken haar draagt. Het haar wordt in lange lagen gesneden met gestructureerde strategieën voor een piekerige afdronk richting de lokken. De scheiding in het midden is geheel hedendaags en opent het gezicht van Britney door een franje aan de voorkant die de aandacht vestigt op haar mooie ogen.

De conclusie is ‘urban chic saai’ met een vleugje zwarte wortels en warrige styling die de aandacht vestigt op de fantastische textuur die de gelaagdheid heeft ontwikkeld.

3 Britney Spears Haarstijlen: Blond Haar
Britney Spears nieuwste gelaagde snit: casual lang haar

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Controleer ook
Close
Back to top button