CadeausFilmen

23 Geweldige Geschenken voor Film Liefhebbers

Iedereen houdt van films, maar we kennen allemaal mensen die in de bioscoop wonen en ademen. Ze zijn waarschijnlijk gewend als regisseurs deel van hun favoriete films of merchandise van hun favoriete franchises, maar ze verdienen het om ook op andere manieren gevierd te worden! Of het nu een verjaardagscadeau is voor een filmliefhebber of een kerstcadeau met een gepersonaliseerde kerstkaart , het enige dat echt telt is de gedachte en aandacht die eraan wordt besteed. We hebben de beste cadeaus voor filmliefhebbers verzameld die ze zeker 10 van de 10 zullen geven.

1. Film Reel Clock

Het maakt niet uit hoeveel technologie vooruitgaat, er is altijd een speciale plaats in het hart van elke filmliefhebber voor echte film. Upcycle een oude filmrol en maak er een klok van om een ​​goede herinnering aan de goede oude tijd te maken!

2. Aangepaste canvasafdrukken

De beste geschenken zijn vaak de eenvoudige en een gepersonaliseerde canvasafdruk is een geweldige manier om iemand te laten zien hoeveel u ze waardeert! Geef een vriend een afdruk van zijn favoriete filmposter voor de perfecte aanvulling op zijn slaapkamerdecor!

3. Burn Book Bake

23 Geweldige Geschenken voor Film Liefhebbers

Bron: Icing Insight

Elke verjaardag vraagt ​​om cake, dus waarom niet een bakken die eruitziet als een van de meest iconische boeken die ooit op het scherm verschijnen? Het is zo haalbaar.

4. Film Reel Ice Cream Sandwiches

Deze ijssandwiches zijn de perfecte snack voor het zomerse samenzijn en maken elke filmkijkervaring een betere. Maak ze voor een filmliefhebber tijdens de volgende filmavond!

5. Slippers van Cinderella-glas

Dit is een perfecte aanvulling op de garderobe van elke aspirant-Disney-prinses. Ze zijn uiterst stijlvol en eigenlijk draagbaar en zorgen ervoor dat de ontvanger echt klaar is voor een bal!

6. Seven Evil Exes Frame

Scott Pilgrim vs The World is een geliefde cultklassieker. Deze fotolijst is het perfecte cadeau voor elke liefhebber van deze iconische film!

7. Haku-ornament

Filmliefhebbers kunnen niet anders dan gek worden op Spirited Away, en niet voor niets – het verhaal is geweldig, de personages zijn gemakkelijk te beminnen en de kunststijl is geweldig. Help een vriend om iets van die magie in huis te halen met dit ornament van Haku’s drakenvorm!

8. Filmspoel schoolbordframe

Gift een geliefde film buff dit film-reel-draaide-frame! Zorg ervoor dat je een leuk bericht schrijft op de krijtbordonderdelen en voeg foto’s toe van speciale herinneringen die je samen hebt gemaakt.

9. Guardians of the Galaxy Night Light

Deze nachtlichten zijn de perfecte beschermers tegen het donker! Geef ze cadeau aan een Guardians of the Galaxy-fan of word creatief en voeg personages uit verschillende films toe.

10. Jaws Soap

Soaps zijn een klassiek geschenk, dus draai er een draai aan voor een filmliefhebber. Hoewel het in 1975 werd uitgebracht, is Jaws nog steeds een zeer geliefde film, en elke filmliefhebber zal deze door Jaws geïnspireerde soap zeker waarderen.

11. Hart van Te Fiti Jar

Het is veilig om te zeggen dat Moana Disney-fans stormenderhand veroverde. Geef deze pot cadeau aan iemand die de zee echt hoort roepen!

12. Teken van filmmarkttent

Er is iets met de vintage kwaliteit van oude bioscopen dat elke filmliefhebber erg aanspreekt. Maak en geef dit mini-selectiekaderteken aan een vriend zodat zij dat gevoel mee naar huis kunnen nemen.

13. Calcifer Plush

Voor veel filmliefhebbers was Howl’s Moving Castle hun eerste uitstapje naar buitenlandse films. Help hen om de magie van het kijken terug te vinden met deze pluche ter grootte van een palm.

14. Drive-in Movie Plush Set

De meeste filmliefhebbers hebben geweldige herinneringen aan het kijken naar een geliefde film in een drive-in theater. Geef ze pluche versies van hun favoriete drive-in snacks om ze aan die goede tijden te herinneren.

15. Aangepaste collage

Collages maken geweldige cadeaus, vooral voor filmliefhebbers met een gebrek aan ruimte. Personaliseer een collage met momenten uit de favoriete films van een vriend en geef het cadeau aan hen. Het zorgt voor een fantastisch appartement of slaapzaal decor.

16. Pop-kleurendisplay in kleur

Ken je iemand die een verzameling ticketstubs heeft van films die ze hebben bekeken, of fotoprojecten waarvan ze niet weten wat ze ermee moeten doen? Help hen om hun aandenken op een stijlvolle, kleurrijke manier te tonen.

17. Buitenfilmscherm

Het is gemakkelijk om een ​​leuke tijd te hebben tijdens het kijken naar een film in de achtertuin van een vriend. Creëer dit buitenscherm en schenk het aan een filmliefhebber die graag mensen bij zich heeft.

18. Gepersonaliseerd kussen

Een heel belangrijk onderdeel van het genieten van een film is comfortabel zijn. Geef een vriend een op maat gemaakt kussen met een filmcitaat dat ze kunnen oprollen tijdens hun volgende filmavond!

19. Wes Anderson Guess Who

Raad eens wie een klassiek spel is, dus probeer het eens en maak er een Wes Anderson-thema van! Gebruik enkele geliefde personages om dit een perfect cadeau voor een filmliefhebber te maken.

20. Smartphone-projector

Projectoren kunnen erg duur zijn, maar ze zijn ongelooflijk handig voor mensen die van films houden. Help een vriend om de volledige projectorervaring met een beperkt budget te krijgen met deze smartphoneprojector.

21. Gepersonaliseerde fotopanelen

Op zoek naar een groots geschenk voor een filmliefhebber? Pas deze fotopanelen aan met enkele frames uit hun favoriete films en help ze hun hippe nieuwe metalen kunst aan de muur op te hangen.

22. Gehaakte Avengers

Zet je haakvaardigheden in om een ​​cadeau voor een Marvel-fan te maken. Deze schattige gehaakte Avengers zullen op het eerste gezicht geliefd en gewaardeerd worden.

23. Burn Book Planner

Ken je iemand die moeite heeft om te weten dat het woensdag is? Verander een gewone planner in een fantastisch Burn Book en schenk het aan hen.

Er is geen tekort aan filmgeschenken om uw dierbaren te geven. Alleen maar laten zien dat je doet luisteren wanneer ze urenlang over films praten, is voldoende. Laat je inspireren door deze lijst en word creatief met het geschenk en de kaart die je ze geeft!

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button