Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /home/plezier/public_html/wp-config.php on line 87
20+ Unieke kleine ideeën voor Thuiskantoorontwerp om Houten te Proberen | Plezier.net
ArchitectuurHuisdecoratieModerne inrichting

20+ Unieke kleine ideeën voor Thuiskantoorontwerp om Houten te Proberen

De kans is groot dat u op zoek bent naar oplossingen voor een klein thuiskantoor, als u overweegt een kantoor in uw huis te creëren, en tegenwoordig zijn er steeds meer mensen. Dit artikel geeft u veel tips en aanwijzingen om u te helpen bij dit project.

Punt één

is het doel van het kantoor. Als het bijna uitsluitend door één persoon wordt gebruikt tijdens het runnen van het bedrijf aan huis, wat bijna volledig op de computer gebeurt, zijn uw behoeften anders dan voor een thuisstudiebureau dat ruimte nodig heeft voor naslagwerken, rekenmachines en andere items die u misschien wilt handig gehouden.

 

Als u begrijpt hoe uw ruimte wordt gebruikt, kunt u ook bepalen hoe die ruimte is ingedeeld. Uiteraard wilt u een andere regeling voor een kantoor waar klanten worden uitgenodigd, dan voor een die gewoon tegemoet komt aan de behoeften van het gezin. Opslag, is belangrijk.

Punt nummer twee.

Als u een slaapkamer in dit kantoor verandert, vindt u planken in de kast erg handig. Ze houden veel vast, en misschien belangrijker dan hoeveelheid is, houden ze het uit het zicht. Visuele rommel leidt behoorlijk af en bevordert de productiviteit niet.

Archiefkasten zijn ook belangrijk. Maar er zijn zeker veel dingen die niet gewoon in de bestandslade worden geplaatst.

Punt drie

Verlichting. Spoorverlichting is erg populair in kleine thuiskantoren, maar plan zorgvuldig waar je het neerzet. Niets is frustrerender dan een schaduw creëren met je eigen lichaam. Ook concentreert plafondlamp soms niet genoeg licht op bureauniveau om u te geven wat u echt nodig hebt.

Net als verlichting gaat kleur. Gebruik geen donkere kleuren als uw ruimte klein is. Ze laten niet alleen ruimtes kleiner lijken, ze absorberen het licht. Je kunt zeker kleur gebruiken, maar kies voor de lichtere tinten. Lichtgroen, beige, lichtblauw. Kijk uit voor geel. Hoewel ze op een lichte kleur lijken, kan een intens geel zich als een donkere kleur gedragen. Maar lichter geel is prima. Houd de muurkleuren zacht.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button