Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /home/plezier/public_html/wp-config.php on line 87
20 Sterren Pixie Cuts | Plezier.net
HaarHaar en VerzorgingHaarschoonheid

20 Sterren Pixie Cuts

Winkelen voor de beste soorten korte kortingscapsules voor beroemdheden? Hier hebben we nu de afbeeldingen van 20 Celebrity Pixie Cuts verzameld waar je dol op bent!

Dit kan een bekend feit zijn dat pixie cut erg populair is bij beroemdheden. Er zijn veel varianten van pixie cut die elke vrouw in staat zijn om een ​​pixie cut voor zichzelf te vinden. Als je een chique, gladde look nodig hebt, blaas dan de voorkant van je pixiesnit, strijk het recht door een stijltang. Om jazz up te zien, zie je je gezicht, voeg je highlights en low-lights toe voor een levendig effect. Als je er klaar voor bent om samen met je haar te kort te gaan, maar niet je hele gezicht bloot wilt leggen, geven een zoete zijwaarts vallende pony een look die je altijd al hebt gewild. Het is mogelijk om Jennifer Lawrence’s edgy pixie te versieren met een beetje haarwax om stekelige textuur toe te voegen. Als je moedig genoeg zou zijn en een serieuze verandering nodig hebt, kun je je laten inspireren door de zeer korte pixiesnit van Mia Farrow .

Van Jessie J tot Rihanna, bekijk deze beroemde pixie-bezuinigingen waar we van houden. Welk type kan jouw favoriet zijn? and acquire inspired! Bekijk deze korte kapsels en raak geïnspireerd!

 

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Controleer ook
Close
Back to top button