HaarHaar en VerzorgingHaarschoonheid

20 Kapsels voor Mannen met dun Haar

Zweet niet vanwege dunner haar. Vertrouw op deze 20 kapsels voor mannen met dun haar, waar je ook bent. We zijn allemaal verschillend en ook onze haartypen. Fijn of dun haar is geen reden tot wanhoop. Het is een reden om creatievere manieren te vinden om er bij elke gelegenheid prachtig uit te zien. Sommigen van ons worden geboren met dun, fijn haar, terwijl andere dunner wordende haren en een terugwijkende haarlijn later opvallen. Vertrouw ons, met deze kapsels voor mannen met dun haar zal niemand het verschil weten. Draag je nieuw gevonden kapsel met vertrouwen en trots.

1. Haarstijlen voor mannen met dun haar

20 Kapsels voor Mannen met dun Haar

bron

Pronk niet met een dikke en volumineuze manen is geen reden tot bezorgdheid. Merk op hoe dit kapsel skinny haar behendig vermomt, en creëer een schijnbaar golvende, rommelige massa. Sportieve kortere zijkanten en een iets langere bovenkant zijn zeker handig om direct volume toe te voegen aan mannenkapsels.

2. Herenkapsel voor dun haar: kort en gemakkelijk

20 Kapsels voor Mannen met dun Haar

bron

Als je een kapsel wilt dat gemakkelijk te verzorgen is en je binnen vijf minuten de deur uit stapt, is het het gemakkelijkst om je haar zo kort te knippen. Het behoud van die lengte geeft je kapsel en algehele uiterlijk een welgestelde noot en een klassiek randje dat moeilijk te negeren is. Zorg ervoor dat de lengte overal hetzelfde is en dat je haar er altijd zo chique uitziet.

3. Haarstijlen voor dun haar: lange terugzwiepende rug

20 Kapsels voor Mannen met dun Haar

bron

Dit is een van de beste middenkapsels voor mannen met fijn haar. Je zult waarschijnlijk moeten beginnen met een kortere False Hawk en deze laten groeien. Als dat zo is, zal het gemakkelijk zijn om het op deze manier te doen. Kapsels voor mannen met dun haar zijn gebaseerd op het idee om te verbergen hoe fijn het kapsel eigenlijk is. Als je de middelste lengte naar achteren strijkt, wordt je haar onmiddellijk gevuld met volume. Om nog maar te zwijgen over het feit dat het kapsel er vrij glad uitziet voor iedereen die het draagt.

4. Haarstijlen voor mannen met dunner wordend haar vooraan

20 Kapsels voor Mannen met dun Haar

bron

Je denkt misschien dat langer haar aan de voorkant niet intuïtief is, vooral als dat het gebied is waar je haar dunner lijkt. Niettemin, het is een van de beste kapsels voor mannen met dun haar. Laat het groeien en creatief gebruiken. Rommelig, pagina voorbijgevlogen, in een kam, korter en vederachtig. Op deze manier kunt u een terugwijkende haarlijn verbergen en diepte en structuur creëren voor het kapsel. Elke dag kan je een andere stylingoptie toevoegen.

5. Haarstijlen voor mannen met dun haar: Caesar Spiked Hairstyle

20 Kapsels voor Mannen met dun Haar

bron

Het Caesar-kapsel is een van de klassieke kapsels voor mannen met dik en dun haar. Deze take is een Caesar-kapsel met een moderne twist. In plaats van dat het haar plat is, is het naar boven gestyled en gefixeerd met een styling haarwas. Het is een edgy look voor de moderne heer die er altijd perfect uit wil zien.

6. Shaved Pages, Long Top: Hairstyles voor mannen met dunner wordend haar

20 Kapsels voor Mannen met dun Haar

bron

Een geschoren crossfading is een radicale keuze. Hoe radicaal en uitdagend het ook lijkt, dit kapsel ziet er buitengewoon goed uit voor mannen met een dun haar. Met een medium cut-top, zoals hier afgebeeld, kunt u het haar op verschillende manieren stylen, waardoor een terugwijkende haarlijn wordt verborgen. Plus, sommige goed gestileerde gezichtsharen die het uiterlijk compleet maken, laten niemand raden als je haar inderdaad dunner is dan het lijkt.

7. Kapsels voor mannen met lang, dun haar

20 Kapsels voor Mannen met dun Haar

bron

Als je haar dun is, kun je het nog steeds lang dragen als je een meester in stijl bent. Je hoeft alleen maar meer aandacht te besteden aan de styling. Een goede truc is om te beginnen met een randkapsel zoals op de foto, vooral als je haar mooi en recht is. De tweede truc voor direct volume is om dat diepe zijdeel te maken en zo je haar te drogen. Maak tot slot een rommelige manen die een notitie maken van moeiteloos volume.

8. Korte haarstijlen voor mannen met dunner wordend haar

20 Kapsels voor Mannen met dun Haar

bron

Een ander klassiek kapsel voor mannen met dunner wordend haar is de korte taperfader aan de zijkanten en slechts een tandje langer omhoog. Gebruik goede haarstylingproducten om het haar omhoog te houden en de zijkanten naar voren te kammen. Bereik een moeiteloos uiterlijk in een mum van tijd.

9. Faded Sides, Short Top: Hairstyles voor mannen met dun haar

20 Kapsels voor Mannen met dun Haar

bron

Vraag je kapper of je haar wilt knippen met gebleekte zijkanten, als je de aandacht wilt vestigen op het feit dat je haar dunner wordt. Een korte maar brutale bovenkant creëert meer en meer volume, een eigenschap van dikker haar in plaats van dunner.

10. Beste kapsels voor mannen met dun haar: Buzz Cut

20 Kapsels voor Mannen met dun Haar

bron

Even kort aan alle kanten en aangevuld met een indrukwekkende baard, de Buzz Cut is tijdloos maar edgy. U moet sommige hoofden draaien met dit kapsel voor mannen met dun haar. Het is ook ideaal om uw gelaatstrekken te benadrukken.

11. Faded Sides Feathered Updo Hairstyles voor mannen met dun haar

20 Kapsels voor Mannen met dun Haar

bron

Deze man weet hoe hij zijn kaarten moet spelen als het op kapsels aankomt. Deze Faux Hawk met een twist heeft een gevederde opsteekkaps die ideaal is om volume te creëren. Bovendien ondersteunen de vervaagde pagina’s dit effect ook. Probeer het voor de grootte.

12. Trending hairstyle voor mannen met dun haar

20 Kapsels voor Mannen met dun Haar

bron

Dit blijft een favoriet voor 2016, geen vragen gesteld. De stijlcredits die je krijgt met dit kapsel kunnen niet minderwaardig zijn. Een goed gestileerde kam die direct volume creëert en er onberispelijk uitziet bij elke meneer.

13. Korte haarstijlen voor mannen met dun haar

20 Kapsels voor Mannen met dun Haar

bron

We zijn terug bij het Caesar-kapsel, een tijdloos kapsel voor alle mannen. Deze keer is het haar klassiek elegant zonder enige andere kunstgreep. Dit kapsel is gemakkelijk te onderhouden en zal je snel uit de deur halen als je zo snel mogelijk in een vergadering moet zijn. Ook kan het worden versterkt als u op zoek bent naar iets minder formeels.

14. Kapsels voor dun haar

20 Kapsels voor Mannen met dun Haar

bron

Dun haar is inderdaad zo veelzijdig als dikker haar als het gaat om styling en knippen. Daarom moeten moderne heren die dun, fijn haar dragen, zich geen zorgen maken. Er zijn veel opties voor kapsels en het is een van de beste.

15. Faux Hawk voor mannen met dunner wordend haar

20 Kapsels voor Mannen met dun Haar

bron

Ja, een slechte havik is ook geschikt voor mannen met dunner wordend haar. Zodra je een terugwijkende haarlijn kunt verbergen met dit kapsel. Dan is een langere top in styling zo veelzijdig dat je je niet zult vervelen. Creëer elke dag een nieuwe look door simpelweg je kapsel te veranderen.

16. Haarstijlen voor mannen met dun sluik haar

20 Kapsels voor Mannen met dun Haar

bron

Een diep zijgedeelte versterkt door een goed gedefinieerde scheermessnede. Een perfect gladde kam en een perfect soepele kant, die wordt onderstreept door de scherpe scheermessnit. Al deze stijlelementen zijn moeilijker te onderhouden. Niettemin is dit kapsel voor dunharige mannen een van de beste die je kunt kiezen.

17. Haarstijlen voor mannen met haaruitval

20 Kapsels voor Mannen met dun Haar

bron

Hetzelfde vlijmscherpe, diepe zijgedeelte dat we eerder hebben gezien, is het element dat een goede keuze is voor mannen met de terugwijkende haarlijn. Dun haar betekent niet noodzakelijkerwijs een terugwijkende haarlijn. Als dat zo is, is dit een van de beste manieren om het te maskeren.

18. Coole kapsels voor mannen met dun haar

20 Kapsels voor Mannen met dun Haar

bron

Het wordt nauwelijks koeler, dat moet je toegeven. Dit kapsel is een andere variant van de klassieke buzz-cut. Deze heer draagt ​​een buzz-snit met perfect geschoren en perfect gesynchroniseerde patronen. Het is niet moeilijk om dit vast te houden omdat de buzz cut zo kort is.

19. Klassiek kapsel voor mannen met dunner wordend haar

20 Kapsels voor Mannen met dun Haar

bron

Neem het op tegen deze natuurlijke terugwijkende haarlijn met dit klassieke kapsel voor mannen met dunner wordend haar. Het is geen kort kapsel, maar ook niet te lang. Het is een ander voorbeeld van knipbeurten die gemakkelijk te stylen en te onderhouden zijn zonder hoofdpijn.

20. Haarstijlen voor mannen met dun haar bovenaan

20 Kapsels voor Mannen met dun Haar

bron

Maak je geen zorgen als je haar aan de bovenkant dunner wordt. Kies een kapsel met een langer lijfje en maak een rommelige manen. Bevederd, verrijkt of naar achteren gekamd, het ziet er goed uit en maakt meteen volume. De oudste truc in het boek, de kortere zijden helpen in een korte tijd om een ​​volumineus uiterlijk te creëren.

Sommige mannen hebben hun hele leven dunner haar. Voor anderen komt dunner haar met de jaren mee. Hoe dan ook, met het juiste kapsel en kapsel hoef je je echt geen zorgen te maken over weelderige manen. Hopelijk vormden deze 20 hairstyling-kapsels de inspiratie om de juiste keuze te maken. Of je nu denkt aan het veranderen van je kapsel, of dat je overweegt je look een tijdje te verfrissen, deze kapsels voor mannen met een dun haar zijn precies wat je nodig hebt.

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie

Back to top button