CadeausDoe-het-zelf en Knutselen

20+ Geschenk Verpakkings ideeën

De vreugde op het gezicht van een geliefde zien wanneer ze een geschenk krijgen, is een van de meest lonende momenten. Als je je familie en vrienden wilt verbazen zodra ze je geschenk ontvangen, dan is een kleine creatieve geschenkverpakking precies wat je nodig hebt. Gelukkig kost het niet veel tijd, vaardigheden of geld – als je eenmaal een paar cadeauverpakkingen hebt.

Om u inspiratie te bieden voor uw kerst-, verjaardag- of vakantiegeschenken, hebben we een verzameling van meer dan 20 cadeauverpakkingideeën gemaakt. Van eenvoudige linttechnieken tot meesterwerken in cadeauverpakking, we hebben voor elk wat wils. En als u nog steeds op zoek bent naar extra speciale cadeaus voor uw geliefden, bekijk dan onze gepersonaliseerde geschenken .

1. Recycle in stijl

20+ Geschenk Verpakkings ideeën
Bron: A Creative Mint

Ontwerp je eigen feestelijke cadeauverpakking uit een materiaal dat je al hebt: papieren boodschappentassen. Maak het project eenvoudiger door tassen te kiezen uit winkels die vakantiepatronen uitgeven. Voeg kleurrijk lint of touwtje toe aan je cadeau voor extra persoonlijkheid.

2. Kleurrijke mengelmoes

Verzamel je verven, penselen en sponzen. Gebruik wit of effen gekleurd papier als basis en strooi over al uw favoriete kleuren in elke gewenste vorm. Je geschenken zullen karaktervol en persoonlijk gekleed zijn.

3. Dozen voor gebakken goederen

20+ Geschenk Verpakkings ideeën
Bron: Tante Peaches

Neem lege kartonnen dozen van rollen perkamentpapier of folie. Verf ze met feestelijke kleuren en ontwerpen voor decoratieve gebakken goede geschenkdozen of andere ideeën voor voedselgeschenken.

4. Vakantielichten

20+ Geschenk Verpakkings ideeën
Bron: Jute en blauw

Kerstverlichting is niet alleen om aan je dak te hangen. Snijd bruine papieren zakken open om uw inpakmateriaal te maken. Teken of schilder vervolgens een set vakantielichten op het papier voor een vrolijk gevoel.

5. Papieren strikken

20+ Geschenk Verpakkings ideeën
Bron: Design Eat Repeat

Knip boogvormen uit gekleurd karton bouwpapier. Gebruik een online afdrukbare snijgids of maak je eigen stencil. Voor een smakelijke draai aan dit project, vul de centra met een theelepel hagelslag.

6. Voeg een tag toe

20+ Geschenk Verpakkings ideeën
Bron: Ontwerpen door Miss Mandee

Bruine geschenkverpakking met fijn touw of lint aankleden. Voeg een vakantielabel van goudfolie toe voor een cadeauverpakking dat er professioneel en professioneel uitziet.

7. Washi Tape Weave

20+ Geschenk Verpakkings ideeën
Bron: DIY Inspired

Washi tape is niet alleen voor huisdecor. Je kunt het ook gebruiken om je cadeaupapier aan te kleden. Creëer een gelaagd effect door de tape horizontaal en verticaal in een afwisselend patroon te weven.

8. 3D-verpakking

20+ Geschenk Verpakkings ideeën
Bron: Lijnen over

Cadeaus inpakken voor uw kinderen, kleinkinderen of neven? Maak je eigen interactieve cadeaupapier door hun favoriete speelgoed zoals auto’s, kleurpotloden of bouwstenen aan te lijmen.

9. Origami-strikken

20+ Geschenk Verpakkings ideeën
Bron: Little White Whale

Voeg een beetje plezier toe aan je cadeaupapier door strikken te ontwerpen van origamipapier. Vouw meerdere tegelijk, zodat u het hele jaar door een voorraad strikken kunt gebruiken.

10. Silver Detailing

20+ Geschenk Verpakkings ideeën
Bron: Minieco.co

Verpak je cadeau in gewoon bruin papier en gebruik een glanzende zilveren pen om details toe te voegen. Teken geometrische vormen, sneeuwvlokken of eenvoudige lijnen om uw pakket te accentueren.

11. Rustic Wrap

20+ Geschenk Verpakkings ideeën
Bron: Mountain Modern Life

Kies voor effen kerstverpakking effen gekleurd papier en een eenvoudig geschenklabel. Voeg een beetje rustieke flair toe met groenblijvende takken beveiligd met decoratief koord of touw.

12. Jingle All the Way

20+ Geschenk Verpakkings ideeën
Bron: My Love of Style

Maak uw geschenken jingle van vreugde. Bevestig kleine belletjes aan uw pakketten met behulp van string. Kies een kleur van touw of touw die past bij uw inpakpapier.

13. Lint en hulst

20+ Geschenk Verpakkings ideeën
Bron: Negen en zestien

Gebakken goederen weggeven deze kerst? Verpak uw vakantieapparaten in kraftdozen bekleed met voedselveilig weefsel. Versier de buitenkant met gestreept lint en een takje hulst voor een zeer vrolijke uitstraling.

14. Sneeuwbolhouders

Lever je cadeaubonnen in stijl af. Maak sneeuwbollen van gebruikte potten, zoals oude salsa of augurkcontainers. Was ze grondig met kokend heet water om eventuele geuren te verwijderen. Stop je cadeaubon in de pot en vul deze met glitter en water.

15. Polka Dot Paper

Jazz op bruine papieren verpakking door te schilderen op stippen. Blijf neutraal met witte verf of kies een willekeurige kleur van de regenboog. Uw pakketten zien er professioneel uit, maar tegen een fractie van de kosten.

16. Fiesta Wrap

20+ Geschenk Verpakkings ideeën
Bron: The Crafted Life

Kleed je cadeaus aan voor het feest! Bestrooi je papier met kleurrijke stippen, met verf en een wattenstaafje van katoen.

17. Wattenstaafje Sneeuwvlok

20+ Geschenk Verpakkings ideeën
Bron: The Crafted Life

Open uw medicijnkastje voor dit eenvoudige cadeauverpakkingidee. Schik wattenstaafjes q-tips in de vorm van een sneeuwvlok en lijm het op elke kleur inpakpapier.

18. Tissuepapierrand

20+ Geschenk Verpakkings ideeën
Bron: PROPER / Lexy Ward

Transformeer een gewone bruine tas in een feestelijke kerstcadeaupapier. Bevestig stukjes tissuepapier in de zak en knip kleine stroken om het franje-effect te creëren. Je kunt dit cadeau-idee ook gebruiken om je zelfgemaakte kerstdecoraties aan te kleden.

19. Watercolor Wonderland

20+ Geschenk Verpakkings ideeën
Bron: You Are My Fav

Vind slagerpapier bij uw plaatselijke ambachtswinkel en haal uw waterverfverven tevoorschijn. Gebruik een abstract ontwerp om een ​​tie-dye-uiterlijk te creëren. Pro-tip: kies kleuren die bijzonder goed bij elkaar passen. Als je kind een cadeau voor zijn leerkracht maakt, maak dan van dit cadeauverpakkingidee een leuke activiteit om de presentatie te voltooien.

20. Ga symmetrisch

20+ Geschenk Verpakkings ideeën
Bron: A Creative Mint

Wie wist dat ruitjespapier kon worden gebruikt als cadeauverpakking? Bedek je pakketten met dit wiskundige materiaal en stoffen tape. Lijn uw tape uit volgens de rechte richtlijnen van het ruitjespapier.

21. Garen Pom Poms

20+ Geschenk Verpakkings ideeën
Bron: Katoen en vlas , ontwerper van de cadeaupapier: Erin Dollar

Mode pom poms uit garen om een ​​pittig geschenkomslag accent te creëren. Pas ze aan in uw favoriete kleuren en koppel ze aan al uw pakketten – zowel groot als klein.

22. Schoolbordeffect

20+ Geschenk Verpakkings ideeën
Bron: Naar huis gaan naar Roost

Ontwerp een unieke krijtbordlook door een witte marker op zwart papier te leggen. Schrijf een doordachte boodschap of teken aangepaste ontwerpen voor uw dierbaren.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button