Cadeaus

20 College Care Pakketten om uw Wetenschapper te Sturen

Wanneer je favoriete college-gebonden afstudeerder voor het eerst naar school gaat, is niets spannender dan het vinden van een college zorgpakket wachtend op de post. Kleine herinneringen aan thuis kunnen een drukke week van finales vullen met smakelijke traktaties, gezellig huiscomfort en handgeschreven liefdesbriefjes. Wat de reden ook is, er zijn talloze opties om in een zorgpakket te stoppen.

We hebben een lijst gemaakt met 20 ideeën voor het college-zorgpakket die het hele schooljaar werken, van doe-het-zelf-fotodisplays tot creatieve kerstkaarten en cadeaumanden in de winter. Elk project vindt een unieke manier om liefde te sturen. Probeer voor een speciaal tintje een DIY-slaapzaaldecor met een gepersonaliseerd fotoboek dat hen aan huis zal herinneren.

1. Herfstgroeten

Stuur vlak na het begin van een nieuw schooljaar een herfstthema-verrassing vol herfstdecoraties. Wikkel elk van de goodies in herfstkleurig papier en accentueer de opening van de doos met bladeren en eikels.

2. Comfort van thuis

20 College Care Pakketten om uw Wetenschapper te Sturen

Bron: Cul de Sac Cool

Stuur een ‘alleen omdat’ bericht vanuit huis, vooral tijdens dat eerste jaar weg van familie en vrienden. Neem alles op wat nodig is voor een gezellige middag ontspannen: warme chocolademelk, soep en een fotokaars .

3. Spa-dagopvangpakket

Na een moeilijk project of paper is het belangrijk om een ​​beetje zelfzorg aan te moedigen. Stuur alles wat je schoolkind nodig heeft voor een middag vol en verjonging. Voeg een film- of muziekcadeaukaart toe om de ervaring compleet te maken.

4. Schooljaar Survival Kit

Dek alles af wat een eerstejaarsstudent nodig heeft door een overlevingspakket te sturen met handgeschreven notities, inspirerende citaten, koffie, snacks, bureaubenodigdheden en zelfs een koffiekaart.

5. Sunshine-pakket

Een kleine uitbarsting van zon en glimlachen is zelfs nog belangrijker in het midden van de winter. Vul hun bureau met gele snoepjes, body butter, schrijfbenodigdheden en andere heldere accenten om hen te helpen een druk semester te doorstaan.

6. Loving Latte Kit

Stuur een boost van energie en een boodschap van liefde in je volgende college-zorgpakket. Inclusief zelfgemaakte vanille eenvoudige siroop, een handgeschilderde mok en hun favoriete brouwsel! Maak een doe-het-zelf stokkenmok met hun naam of favoriete ontwerp.

7. Dorm Ready fotoweergave

Geef alle vrienden en familie van je afstudeerder vanuit huis een functie in deze eenvoudige fotomuur. Dit coole idee voor een universiteitszorgpakket is perfect voor studenten die een persoonlijke DIY-stijl aan hun slaapzalen willen toevoegen. Speel rond met vormen zoals driehoeken of hartmuurcollages die ze kunnen toevoegen om hun ruimte uniek te maken.

8. Slimme reizigerskit

Of ze nu naar het buitenland gaan studeren of de lente breken op het strand, stuur ze alle benodigdheden met dit zorgpakket voor reizencolleges. Gebruik extraatjes voor het vliegtuig zoals snacks, tissues, lotions en reisgidsen.

9. Handgemaakt tapijt van T-shirt

Wat is een betere manier om al die T-shirts van de middelbare school te herdenken dan ze samen te hergebruiken in een slaapzaaldecor? Vlecht stroken oude t-shirts samen in een veelzijdig tapijt dat elke vloer opfleurt.

10. Mason Jar Picnic

Na zoveel studeren is het belangrijk om naar buiten te gaan en te genieten van de schoonheid van de campus. Pak een verzameling verzendbare snacks in een stenen pot en combineer met wegwerpbestek en kopjes om een ​​middagpicknick aan te moedigen. Voeg een geweven deken in de doos om het pakket te voltooien.

11. Kopje koffie collectie

Na een late nacht studeren kan een sterke kop koffie dingen omdraaien. Vul dit gift-in-a-tin-project met lokaal geroosterde bonen uit huis, zelfgemaakte biscotti, zelfgemaakte koffiesiroop en een aantal eenvoudig te gebruiken koffiepads.

12. Pasen traktaties

Lente op de universiteit betekent papieren, finales en een snel naderende afstuderen. Als Pasen een beetje gehaast wordt, stuur dan een reeks chocolaatjes, kleurrijke snoepjes en karameleieren als een leuke herinnering aan thuis. Bewaar ze veilig en georganiseerd in een papieren eierdoos.

13. Citrus DIY Lippenbalsem

Als de winter voorbij is, is het moeilijk om jezelf in de watten te leggen wanneer je over de campus rent. Maak deze heldere, citruslippenbalsem met de hand om een ​​idee voor een verzorgingspakket met lichaamsverzorging te sturen. Het zorgt voor een kalmerende remedie rond stressvolle examens.

14. Unicorn Spa Collection

Herinner ze eraan dat ze gewoon uniek zijn met een spa-dag met eenhoorn in een pot. Dit metselaarpot-idee omvat badbommen met regenboogthema, snoep en suikerscrubs die allemaal passen in een versierde metselaarpot .

15. DIY Glitter mok set

Voeg een beetje glamour toe aan hun slaapzaalbureau met een met de hand gedompelde glittermok vol met goodies. Personaliseer een bericht op de mok met een permanente marker en verpak het allemaal in een verzorgingspakket met koffie of thee. Dit maakt een geweldig zorgpakketidee tijdens de vakantie met aangepaste kerstkaarten met foto van het hele gezin.

16. Easter Basket Surprise

In de lente draait alles om naar buiten gaan en genieten van het mooie weer. Verzend rond Pasen een traditionele mand gevuld met hun favoriete paassnoepjes uit de kindertijd, evenals veel ideeën om naar buiten te gaan en in beweging te komen.

17. DIY snoepboeket

Bloemen zijn prachtige geschenken – maar soms reist snoep gewoon beter. Perfect voor een idee van een eindverzorgingspakket, stuur een decadent boeket van hun favoriete snoepjes, allemaal verpakt in een gepersonaliseerde container.

18. Beaded Coasters

Kleine extra’s van thuis zorgen ervoor dat een slaapzaal gastvrij aanvoelt. Strijk plastic kralen in een aangepaste onderzettervorm, die het geborduurde uiterlijk van een vintage kruissteek nabootst. Bundel de afgewerkte onderzetters in een verzorgingspakket met mokken en thee.

19. Zelfgemaakte Body Butter

Met slechts vijf gemeenschappelijke ingrediënten voor thuis, klop je deze honingboter op. Zelfgemaakte spabehandelingen zijn een liefdevolle manier om een ​​herinnering aan zelfzorg te sturen. Combineer het met natuurlijke suikerschrobben en verjongende lichaamsprays. Dit is het perfecte idee in de winter wanneer het opdroogt: koppel de body butter met aangepaste kerstkaarten voor een speciaal verzorgingspakket.

20. Werper van traktaties

Wanneer u zorgpakketten naar de universiteit verzendt, wilt u dat elk item in de doos telt. Vul een waterkan met hun favoriete lekkernijen en bereid ze met slaapzaalwater en snacks voor het semester.

Het beste van al deze ideeën voor een universiteitszorgpakket? Ze kunnen worden aangepast aan je unieke student. Welk thema u ook kiest, pas het vak aan hun interesses, stijlen en favoriete snacks aan. Zorgpakketten voor studenten gaan veel verder dan de waarde van wat erin zit. Ze tonen liefde, inspanning en bieden comfort gedurende het hele semester. De feestdagen zijn een tijd dat studenten thuis missen, dus zorg ervoor dat je vakantiefotokaarten met speciale traktaties in deze tijd verzendt!

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button