Dieet

15 Tips om af te Vallen, Behalve Diëten

In dit artikel zullen we het hebben over enkele andere afslankmethoden naast diëten. Naast een dieet, zul je merken dat er veel methoden zijn om af te vallen.

1. Drink meer water

Kenmerken Drinkwater tussen de maaltijden uw metabolisme gedurende anderhalf uur versnelt. Het helpt je ook om gehydrateerd te blijven.

2. Eet eieren voor het ontbijt

Eieren eten bij het ontbijt gedurende de eerste uren van de dag zal je een voller gevoel geven. Omdat eieren een hoog eiwitgehalte hebben, maakt ook uw gewichtsverlies efficiënter.
15 Tips om af te Vallen, Behalve Diëten

3. Voor melkloze koffie

Als het gaat om gezonde voeding, zijn er negatieve geruchten over koffie. Maar koffie is een bron van antioxidanten. Met deze voedingsstoffen kunt u uw metabolisme versnellen en uw vetverbranding verhogen.

4. Voor groene thee

Groene thee bevat een kleine hoeveelheid cafeïne, maar verhoogt ook de verbranding van cafeïne samen met cafeïne bevat ook een zeer krachtige antioxidant.

5. Kook je eten met kokosolie

15 Tips om af te Vallen, Behalve Diëten Kokosolie is echt gezond. De middelste keten , die anders wordt gemetaboliseerd dan vetten, is rijk aan triglyceriden . In dit geval hoeft u deze olie niet aan uw maaltijden toe te voegen, maar de oliën die u tijdens het koken gebruikt te vervangen door kokosolie.

6. Eet minder aanvullende suiker

Als u wilt afvallen, moet u uw extra suikerverbruik verlagen . Lees hiervoor zorgvuldig uw voedseletiketten; omdat de meeste voedingsmiddelen die als gezond worden beschouwd soms toegevoegde suiker bevatten.

7. Eet minder geraffineerde koolhydraten

Geraffineerde koolhydraten zijn meestal vezels en voedingsstoffen zijn verloren suiker of granen. Deze soorten koolhydraten verhogen de bloedsuikerspiegel , waardoor je honger hebt.

8. Krimp je porties

Hoewel het in het begin misschien onmogelijk lijkt, kun je minder eten als je kleinere porties gebruikt. Dit betekent dat u bepaalt hoeveel u eet en minder calorieën verbruikt.
15 Tips om af te Vallen, Behalve Diëten

9. Heb gezonder voedsel bij de hand

Als we honger hebben, keren we ons vaak naar het voedsel dat we bij de hand hebben. Daarom hebben we de neiging om onze honger te onderdrukken met meer ongezond voedsel.

Maar als we ’s ochtends of’ s middags voedsel zoals ontbijtrepen of fruit bij ons houden , vermindert dit onze calorie-inname en kunnen we sneller afvallen dan de conditie die we gewoon op dieet zijn.

10. Poets je tanden onmiddellijk na het eten

Je tanden poetsen direct na het eten is echt een goed idee, omdat andere dingen je verlangen om te eten zullen onderdrukken en je eetpatronen zullen beheersen.

11. Gebruik meer kruiden

Sommige kruiden, zoals hete pepers, kunnen verbindingen bevatten om uw metabolisme te versnellen. Tegelijkertijd kunt u door de sterke smaak van de meeste kruiden een vol gevoel krijgen met minder voedsel.

12. Gewicht heffen om te blijven verliezen

Een van de bijwerkingen van een dieet is dat het uw spiermassa vermindert en uw metabolisme vertraagt. De beste manier om dit te voorkomen, is door oefeningen te doen zoals gewichtheffen die de weerstand verhogen. Dit houdt je metabolisme snel en voorkomt dat je spiermassa afneemt.

13. Kauw langzaam

Het duurt even voordat je hersenen begrijpen dat je genoeg hebt gegeten. Daarom, als je langzamer kauwt , kun je minder calorieën consumeren voordat je hersenen aangeven dat je maag vol is.

14. Drink geen dranken met een hoog caloriegehalte

Als u uw onnodige calorieverbruik wilt verlagen, kunt u het beste koolzuurhoudende dranken of suikerhoudende sappen vermijden. . Deze drankjes zijn niet erg goed voor je gezondheid omdat ze veel calorieën bevatten en hun voedingsvoordelen laag zijn.

15. Eet meer eiwitten

Door te veel eiwitten te eten, vooral ’s ochtends, wordt uw metabolisme voor latere uren versneld. Hierdoor kunt u meer calorieën verbranden in termen van uw basaal metabolisme en sneller gewicht verliezen alleen volgens uw dieet.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Controleer ook
Close
Back to top button