Cadeaus

Huwelijksverjaardag Cadeau ideeën Voor een Decennium Van Liefde

Staat u op het punt om uw 10-jarig huwelijk te vieren? Als je in de afgelopen tien jaar iets hebt geleerd, gaat die tijd snel voorbij en nu is het tijd om deze belangrijke prestatie als een paar te vieren, evenals de inzet en toewijding die je tot nu toe hebben gekregen.

Er zijn zoveel opties bij het denken aan een 10-jarig huwelijksgeschenk. Neem een ​​kijkje in de lijst traditioneel jubileumgeschenk om je creatieve wielen te laten draaien en beslis vervolgens of je een traditioneel jubileumgeschenk of een modern cadeau wilt.

Hier is de symboliek achter de items die werden gebruikt om uw eerste decennium samen te herdenken:

  • Traditioneel – Tin en aluminium. Deze materialen symboliseren de bescherming van externe elementen, duurzaamheid en flexibiliteit. Bij een paar betekent dit dat jullie allebei de kracht hebben om elkaar te beschermen na je eerste tien jaar huwelijk.
  • Modern – Diamanten juwelen. Diamanten zijn sterk en duurzaam, een ideaal symbool voor wegen die u op de tienjarige leeftijd hebben gebracht en voor de weg die voor u ligt.
  • Bloem – narcissen. Narcissen zijn mooi en vertegenwoordigen wedergeboorte, vreugde en geluk – zeer geschikte symbolen voor deze trouwdag.
  • Kleur – Blauw. Blauw is de gekozen kleur voor dit jubileum, het kan gedurfd maar rustgevend zijn – het geeft een gevoel van rust en vrede.

We hebben een lijst met cadeau-ideeën voor het 10e huwelijk verzameld om het perfecte cadeau voor je geliefde te inspireren.

1. Tin Cocktail Shaker

Tin en aluminium zijn de traditionele materialen voor het 10e huwelijksverjaardagscadeau. Een tinnen cocktailshaker is ideaal voor koppels die graag feesten organiseren en experimentele mixologen spelen. Toast op de eerste tien en de vele jaren die nog komen met een zelfgemaakte cocktail.

2. Verbluffende diamanten sieraden

Diamanten sieraden zijn het 10-jarig jubileumgeschenk van de moderne cadeaulijst en de perfecte gelegenheid om uw originele trouwringen te upgraden. Een nieuwe diamanten ring voor haar of diamanten manchetknopen voor hem zijn een schitterende manier om je liefde te vieren.

3. DYI Narcissenboeket

Narcissen zijn een prachtige weergave van fortuin en opgewektheid. Je kunt eenvoudig een mooi narcissenboeket samenstellen, de verste trossen op je lokale bloemenmarkt plukken en regelen met een mooie strik.

4. Fotowand met blauwe canvas-doek

Creëer een moderne blauwe kunst canvas fotokunst muur door eenvoudig een paar favoriete foto’s van jou als stel te kiezen – denk aan vakantie, geposeerde of openhartige foto’s. Toon trots thuis en verras je geliefde.

5. Vernieuwing van de gezinsgelofte

Denk aan het vieren van uw 10-jarig jubileum door een ceremonie voor gezinsvernieuwing te houden. Laat uw kinderen meedoen door hun eigen geloften als gezin te lezen – een liefdevolle manier om degenen die niet aanwezig waren bij uw oorspronkelijke huwelijkscadeaus te betrekken.

6. The Perfect Wine Box

Dit idee is perfect voor uw wijnliefhebbende echtgenoot. Kies een belangrijke wijn, misschien is het hun favoriet of degene die op je trouwdag wordt geserveerd. Selecteer vervolgens een vak waaraan u de trouwdatum of beide initialen creatief kunt toevoegen. De doos kan worden bewaard voor toekomstige generaties.

7. Tin Mini-Garden

Kleine details worden net zo gewaardeerd als grote. Stel de meest delicate minituin samen voor je tinnen jubileum, met kleine vetplanten en mos in een voormalige muntcontainer. Een geweldige manier om iets moois te recyclen en te creëren.

8. Diamanten tennisarmband

Diamanten zijn sterk en duurzaam, een ideaal symbool om tien jaar samen te vieren. Sieraden zoals een diamanten tennisarmband, is een geweldige aanvulling op elke sieradencollectie. Een prachtige manier om je partner je liefde en waardering te tonen.

9. Blue Home Accents

Je kunt je huis altijd opfleuren met kleuraccenten. Misschien wilt u dit vieren met een huisgemaakte maaltijd, overweeg dan om elementen van blauw in de tafelinrichting te brengen zoals een tafelloper met een gewaagde print.

10. Narcis Nest middelpunt

Als je viert door een diner te organiseren, is het opnemen van narcissen-centerpieces een uitstekende touch. Maak een nestachtige basis om het huis, de basis van je leven samen te vertegenwoordigen, en neem aanvullende bloemen op samen met de narcissen, zoals tulpen en babyrozen.

11. Familie vakantie

Het plannen van een familievakantie om tien jaar huwelijk te vieren kan heel leuk zijn voor jou, je partner en de kinderen. Kies een locatie waar iedereen van zal genieten. Om de verjaardag te herdenken en blijvende herinneringen te creëren, huur een lokale fotograaf in om leuke familieportretten te maken.

12.DYI blauw schilderij

Zet je creatieve hoed op en maak een blauw abstract schilderij als een geschenk voor je liefde. Je kunt altijd een schilderij kopen, maar het heeft meer sentimentele waarde als je het zelf doet. Wees niet verlegen, laat los en creëer iets waarvan beide kunnen genieten.

13. Aluminium vakantieornament

Het is altijd leuk om elk jaar speciale ornamenten aan je kerstboom te kunnen toevoegen, denk aan cadeau-ornamenten van aluminium. Het kan iets zijn dat elk jaar kan worden genoten en bewonderd.

14. Tien fotogalerij-quilt

Laat je inspireren door nummer 10 en maak een fotogalerijquilt gemaakt met je top tien familiefoto’s. Neem jou en je partner, kinderen en huisdieren op voor een geschenk dat zeker een grote glimlach naar je wederhelft zal brengen.

15. Blauwe vlinder Cross-Stich

Handgemaakte geschenken drukken zoveel liefde, toewijding en vreugde uit. Als je van cross-stitching houdt, overweeg dan om iets moois in blauw te maken om je 10-jarig jubileum te herdenken. Een prachtige vlinder zou opmerkelijk zijn.

16. Blauwe aangepaste kussens

Geef uw buitenzitplaats een frisse nieuwe look met op maat gemaakte kussens in de jubileumkleur. Personaliseer met een favoriete foto, je trouwdatum en al het andere dat je hartje begeert. Plan een verrassing onthulling met een buitenviering met wijn en een vleeswarenbord .

17. Antieke theeblik-plantenbak

Verander een antiek theeblikje in een perfect verjaardagscadeau door een prachtige kamerplant toe te voegen. Dit geschenk is ideaal voor mensen met een groene duim. Het vintage gevoel met het groen maakt een verbluffende combinatie.

18. Papieren narcissen

Narcissen die vakkundig van papier zijn gemaakt, kunnen net zo mooi zijn als de echte. Kies uit verschillende hoogtes, maten en kleuren. Een bloemboeket waarvan lang na het tienjarig jubileum kan worden genoten – een aandenken die het waard is te worden weergegeven in een schaduwdoos .

19. Aantekeningen van blauw

Leg een gedurfde jubileumverklaring af door je echtgenoot te verrassen met iets blauws in je huis. Kies een meubelstuk dat misschien wat opgeknapt moet worden, zoals een boekenplank of piano en schilder het tiende jubileumblauw.

20. DIY-nummerplaat kunst aan de muur

Een geweldig doe-het-zelf-project dat zowel zinvol kan zijn als er geweldig uit kan zien op je muur. Zoek naar oude aluminium kentekenplaten met hints voor je jubileumdatum of trouwlocatie, schilder dan, plaats op een houten plank en hang aan je muur.

21. Blauwe glazen accenten

Blauwe glazen vazen, glaswerk of kandelaars kunnen geweldige cadeau-opties zijn. Ze zien er prachtig uit op elk meubelstuk in uw huis. Je kunt deze glazen accenten prachtig rangschikken in een scala aan blues voor een prachtig effect.

22. Blikken kookpotten

Neem die oude blikvormpjes en maak er prachtige plantenbakken van. Succulenten zouden goed werken voor dit project. Versier met touw of jute lint om de look af te maken.

23. Geloftenvernieuwing

Maak uw trouwdag opnieuw in uw achtertuin met deelname van uw kinderen. Grijp de kans om uw geloften te hernieuwen door thuis een mini-bruiloft te organiseren – dans op uw jubileumlied , serveer uw favoriete picknickvoedsel en speel spelletjes voor gasten. Houd het licht, leuk en casual voor iedereen om van te genieten.

24. Picture Perfect

Kies uw favoriete foto als koppel om een ​​ fotolijst te maken met prachtige blauwe details. Je kunt er zelfs voor kiezen om een ​​speciale fotoshoot op de 10e trouwdag te houden. Welke route u ook kiest, uw geschenk wordt jarenlang gewaardeerd en gekoesterd.

25. Diamond Art

Een andere manier om diamanten te schenken is door een kunstwerk aan je partner te geven. Zoek een stuk dat bij uw interieur past. Het perfecte geometrische ontwerp van een diamant kan een moderne sfeer geven aan elke ruimte waarin u deze wilt weergeven.

26. Picknickdag

Verras je liefde met een heerlijke picknick voor twee. Je kunt dit mini-evenement nog specialer maken door ervoor te zorgen dat je favoriete lekkernijen inpakt en versier met feestelijke ballonnen. Pak een fles bubbels en twee glazen om deze mijlpaal te roosteren.

27. Breakfast In Bed

Er is geen betere manier om je jubileumdag te beginnen dan met ontbijt op bed . Laat je geliefde wakker worden met de heerlijke geur van verse koffie en warme ahornsiroop. Je kunt een gepersonaliseerd dienblad toevoegen met een familiefoto om deze verrassing nog specialer te maken.

28. Lovely Terrarium

Een prachtig gearrangeerd terrarium kan een doordacht geschenk zijn, vooral als u besluit het zelf te doen. Neem een ​​ruime diepe glazen container, bereid met een basis van rotsen, vervolgens vuil en mos en schik een paar vetplanten. Je kunt zelfs een glazen bol of beeldje toevoegen om bij het arrangement te passen

29. Diamond Pilsner

Dit is een geschikt idee voor bierliefhebbers. Grijp deze kans om pilsglazen te personaliseren met de initialen van uw familie of stel. Je kunt er zelfs voor zorgen dat het ontwerp een detail bevat als een ode aan het jubileumjaar – zoals een diamantprint.

30. Blikken vazen ​​

Blikjes voor uw verjaardagscadeau. Er zijn zoveel manieren om afgedankte blikken te recyclen. Een uitstekende manier is om ze te transformeren in prachtige containers zoals vazen, kandelaars of containers om elk bureau te organiseren. Het enige dat nodig is, is wat verf, behang en linten – oh, en een scheutje creativiteit.

31. Family Photo Desktop Plaque

Familie is waarschijnlijk de grootste schat die een decennium samen je leven heeft gebracht. Maak een foto-bureaubladplaat met een collage van familiefoto’s. Kies een optie voor een collage van tien afbeeldingen om elk van de toenmalige jaren samen te vertegenwoordigen.

32. Handgestempelde sieraden

Als je een sluwe persoon bent, denk er dan over om iets te maken dat de datum van je vakbond omvat en herdenkt. Een lederen wikkelarmband met een handgestempelde metalen plaat kan een stijlvol accessoire zijn.

33. Familie Coasters

Praktische geschenken kunnen soms de meest gewaardeerde geschenken zijn. Keramische onderzetters kunnen niet alleen uw salontafel beschermen tegen ringvlekken, maar kunnen ook geweldige gespreksaanzetten zijn. Vooral als ze familie en je vakbond vieren. Op maat gemaakte onderzetters zullen dit bereiken.

34. Crêpe narcissen

Handgemaakte crêpe narcissen kunnen net zo vrolijk zijn als het echte werk. Maak een bos en selecteer een plantenbak om ze in te plaatsen. Dit kan elke hoek van je huis of kantoor meteen helderder maken.

35. Oorbellen met ‘Diamond’

Alles wat op diamant is geïnspireerd, kan een heerlijk geschenk zijn. Denk aan ‘diamanten’ oorbellen gemaakt van email of een ‘diamanten’ gelaagde ketting. Dit is een geschenk dat een outfit kan opfleuren en het een moderne uitstraling kan geven.

36. Tien fotocollagekader

Een tien fotocollagekader wordt een dierbaar geschenk voor iedereen in huis. Dit is een geweldig project om iedereen in het gezin te betrekken door elk lid zijn favoriete foto te laten kiezen.

37. A Gift For The Home

Als jullie beiden die kale muur hebben besproken en hebben gedebatteerd over wat er perfect in zou passen, maak er dan je missie van om iets te vinden dat er prachtig uitziet. Een blauwe agaatklok kan precies genoeg zijn.

38. Diamond Jar

Een fantastisch doe-het-zelf-project, neem een ​​paar lege potten en bedek ze met verf, maar laat een aantal uitsparingen van diamantvormen achter. Lever het met een mooi boeket verse bloemen.

39. Midnight Blue-laptoptas

Als uw enige echte technische geschenken meer zijn dan sentimentele geschenken, dan zal deze middernachtblauwe gepersonaliseerde laptophoes hun hart zeker verrukken. Personaliseer met een favoriete foto, naam en speciaal bericht.

40. Mini-Mint-Tin Containers

Neem verschillende ongebruikte mini-mint blikverpakkingen en versier elke container met levendige kleuren en complexe patronen. Deze kunnen erg handig zijn om mee te nemen of in de auto te houden, met alles van vitamines tot veiligheidsspelden.

41. Beach Day For Two

Pak een picknickmand voor twee en ga naar het strand of het meer. Kies een zinvolle locatie, misschien het strand waar je je eerste romantische wandeling hebt gemaakt of het meer waar je voor het eerst handen vasthield. Pak alle benodigdheden (favoriete eten, traktaties en drankjes) en geniet van je jubileumdag – met z’n tweetjes.

42. Gegraveerde sieraden

Een gegraveerd sieraad is altijd een geweldige optie als verjaardagscadeau. Graveer een favoriet gezegde, een gelukkige verjaardag bericht of een originele liefdesbrief in het stuk voor maximaal liefde-effect.

43. Voor koffieliefhebbers

Een gepersonaliseerde reismok is precies het juiste cadeau voor diegenen die niet van hun koffie kunnen worden gescheiden. Een eigenaardig cadeau voor uw eigenzinnige partner in crime – denk blauw, leuk en praktisch.

44. Holiday Aluminium Tree

Als je jubileumdatum rond de feestdagen valt, kun je je partner verrassen met een aluminium kerstboom. Plaats kentekenplaten in een boomformatie, voeg vakantielichten en een paar ornamenten aan de basis toe. Voila! Een jubileumvakantieboom.

45. Blauwe gebreide sjaal

Als breien je ding is, waarom dan niet een heel speciale blauwe verjaardagssjaal maken? Uw partner zal uw geschenk waarderen elke keer dat ze het gezellig hebben en de warmte van dit comfortabele geschenk voelen.

46. DIY-voelde narcissen

Deze doe-het-zelf voelde narcissen kunnen er prachtig uitzien in een eenvoudige witte cilindervaas. Ga aan de slag en plan dit perfecte boeket van felgeel vilt.

47. Koelboxen met blauwe thema

Combineer twee symbolen van de tiende huwelijksverjaardag, blauw en aluminium. Plaats een favoriet drankje in een aluminium blik en plaats het in een leuke blauwe koeler. Deze gepersonaliseerde blikkoelers is een praktisch en gemakkelijk cadeau voor diegenen die genieten van een lekker koud drankje.

Er zijn zoveel manieren om je groei als een paar te eren, een kans om wat plezier en plezier te hebben. We raden je aan je feest te documenteren – intiem, groot of klein – door een fotoboek te maken waarvan je de komende jaren kunt genieten.

Hoe u uw 10e huwelijksverjaardag ook viert, het belangrijkste is om ervoor te zorgen dat het geschenk dat u uw echtgenoot krijgt uit het hart komt. Waar je ook voor kiest, het zal zeker een schat zijn die voor altijd zal worden gekoesterd.

Benthe de Leeuw

Benthe, ik schrijf al heel lang nuttige en gezondheidsartikelen. Ik weet dat redacteur zijn van Plezier.net echt een voorrecht is.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button