Reizen nachtlevenStrand reizen

10 steden waar je oudejaarsavond kunt vieren

In deze koude dagen waarin we het nieuwe jaar stap voor stap naderen en we afscheid zullen nemen van 2018, is de opwinding van het nieuwe jaar overal om ons heen. Veel vragen, zoals waar we heen moesten op oudejaarsavond, welke cadeaus er gekocht moesten worden voor onze dierbaren, wat te eten en wat te drinken, begonnen ons een beetje voor het nieuwe jaar in ons hoofd te steken. Om oudejaarsavond specialer en onvergetelijker te maken, is het kiezen van steden waar oudejaarsavond op een magnifieke en glorieuze manier wordt gevierd eigenlijk een van de juiste stappen die moeten worden genomen. Op basis hiervan, als je van reizen en verschillende landen houdt Top 10 steden ter wereld waar oudejaarsavond wordt gevierd Ga niet voorbij zonder ons artikel te lezen. We hopen dat u oplossingen zult vinden voor de vragen in uw hoofd door dit artikel te lezen voordat u uw vakantieplan maakt. Laten we eens kijken naar die steden waar oudejaarsavond prachtig wordt gevierd.

1- SYDNEY-AUSTRALIË

Australië wordt beschouwd als de hoofdstad van entertainment en cultuur en is een van de steden ter wereld die het vroegste nieuwe jaar ingingen. De nieuwjaarsshow in Sydney voordat het nieuwe jaar ingaat, wordt gevierd met vuurwerk dat is gekocht van 9 tot meer dan 50 boten van Turkije. Deze show, die elk jaar een traditie is geworden, zorgt voor prachtige uitzichten.

2- NEW YORK-ABD

Het is gemakkelijk uit te leggen dat de oudejaarsfeesten op Times Square buiten adem zijn en dat mensen elk jaar naar New York gaan om deze shows te zien. Elk jaar komen veel mensen naar dit plein en wachten vol spanning om de “Kerstbal” te zien vallen, vooral met kristallen driehoeken en lichten aan alle kanten. De nieuwjaarsfeesten op Times Square Square veranderen in een onvergetelijke avond met concerten van beroemde artiesten.

10 steden waar je oudejaarsavond kunt vieren
Rio

3- RIO DE JENERYO-BRAZILIË

Het behoeft geen betoog dat Brazilië, beroemd om het carnaval in Rio, zeer succesvol is op het gebied van entertainment. Daarom trekken elk jaar miljoenen mensen naar het strand van Copacabana, genietend van livemuziek en entertainment. Duizenden vuurwerk dat vanaf de boten wordt afgeschoten, voegt een prachtige sfeer toe aan de omgeving.

10 steden waar je oudejaarsavond kunt vieren
Berlijn

4- BERLIJN-DUITSLAND

Als je buiten plezier wilt hebben en op oudejaarsavond naar muziek wilt luisteren, kun je de hele nacht genieten van de jaarlijkse muziekshows bij de Bradenburger Tor in Berlijn.

5- MADRİD-İSPANYA

Een andere stad waar nieuwjaarsvieringen op volle toeren plaatsvinden, is Madrid. Vuurwerkshows in Gran Via, de beroemdste straat van de stad; Bovendien behoort het ritueel van het eten van 12 druiven, waarvan wordt aangenomen dat ze geluk brengen, elk jaar bijeen voor de klok op het Puerto del Sol-plein, een van de zeer interessante nieuwjaarsamusement.

6- PARIJS-FRANKRIJK

In Parijs, dat de stad van de romantiek wordt genoemd, zijn nieuwjaarsvieringen best leuk. U kunt champagne drinken en vrijuit dansen op muziek tijdens de lichtshows in de Eiffeltoren en straatfeesten die elk jaar plaatsvinden op de Champs-Elysees.

7- REYKJAVİK-İZLANDA

10 steden waar je oudejaarsavond kunt vieren

Hoewel IJsland geen favoriete stad is voor oudejaarsavond, zal het voor u een andere opwinding zijn met het prachtige uitzicht op het noorderlicht, dat een van de natuurverschijnselen is, net als in andere steden, waar er wordt gevierd met vuurwerk.

8- LAS VEGAS-ABD

Bekend als de andere naam van entertainment, zijn er veel opties die u kunt kiezen voor oudejaarsavond in Las Vegas. Als u wilt, kunt u deelnemen aan feesten die worden georganiseerd met laserlichtshows op straat, of u vermaken in het hotel, de nachtclub of de casino’s.

9- AMSTERDAM – HOLLAND

10 steden waar je oudejaarsavond kunt vieren

Er worden straatfeesten en vuurwerkshows gehouden in Amsterdam en de dosis entertainment op oudejaarsavond neemt toe. Natuurlijk is het mogelijk om oudejaarsavond leuker door te brengen in veel nachtclubs en uitgaansgelegenheden.

10- PRAG-TSJECHISCHE REPUBLIEK

Praag is een van de steden waar oudejaarsavond wordt gevierd in een zeer gezellige en prachtige straat. U kunt eten, drinken en oudejaarsavond onvergetelijk maken onder het vuurwerk dat over de Karelsbrug wordt gegooid.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button