CocktailsEten en DrinkenGezonde receptenGezondheid en Fitness

10 Snacks die het lichaam ontgiften

Ontgiften kan geweldig zijn voor het lichaam, maar hoe zit het met het eten van lekkere snacks? Nou, gelukkig heb je geluk!

Deze tien detox-vriendelijke snacks maken je detox nog aangenamer. Dus probeer ze uit en laat ons weten wat je ervan vindt!

1. Gebakken Avocadospaanders

Deze lekkere snacks zijn misschien niet de guacamole op nacho’s waar je van droomt, maar ze zijn een heerlijke manier om te snacken zonder je detox te verbreken. Het hoge vezelgehalte is ook fantastisch voor jou.

10 Snacks die het lichaam ontgiften

2. Asperges

Asperges helpen de lever te reinigen en kunnen ook helpen bij het wegwerken van de onzuiverheden in uw lichaam. Het is gemakkelijk te koken en kan snel worden gestoomd of gekookt. Bonuspunten als je het rauw eet, omdat dit helpt om een opgeblazen gevoel te voorkomen.

10 Snacks die het lichaam ontgiften

3. Grapefruit

10 Snacks die het lichaam ontgiften
Deze licht bittere vrucht kan op veel manieren helpen. Ontgiften, vet verbranden, helpen bij diabetes en kanker, cholesterol verlagen, tandvleesaandoeningen helpen bestrijden; de lijst gaat verder. Waarom probeer je het niet?

4. Glutenvrije sesamsticks

10 Snacks die het lichaam ontgiften
Hoewel deze te vinden zijn in normale snackmixen, is deze versie veel beter voor ontgiften en is ook geweldig als je glutenintolerant bent.

5. Appels met amandelboter

10 Snacks die het lichaam ontgiften Een appel per dag houdt de dokter weg, zo luidt het gezegde. Maar een appel met amandelboter is heerlijk en heeft de juiste soort vetten om je gezond te houden. Het vezelgehalte van de appel helpt je ook bij de spijsvertering.

6. Rijst

10 Snacks die het lichaam ontgiften Koolhydraten zijn een ding dat mensen denken dat ze moeten vermijden tijdens het ontgiften of op dieet zijn. En hoewel dit gedeeltelijk waar kan zijn, zijn de juiste soorten koolhydraten goed voor je.

Rijst is een basisvoedsel dat, hoewel een soort koolhydraten, gunstig is voor je lichaam. En in het bijzonder zijn ongeraffineerde volle granen .

7. Wortelstengels en hummus

10 Snacks die het lichaam ontgiften Afgezien van waanzinnig lekker, staan worteltjes met hummus op de lijst van snacks die je kunt hebben tijdens het ontgiften.

Ze zijn ook geweldig voor het helpen bij gewichtsverlies, vooral als je deze verkiest boven vet voedsel of snacks met een hoog suiker- of zoutgehalte.

8. Ananas

10 Snacks die het lichaam ontgiften Zoet en lekker, ananas is geweldig voor je bij het ontgiften. Ze zijn fantastisch voor de spijsvertering en voor het reinigen van de dikke darm. Dus je mag iets lekkers eten EN jezelf een plezier doen. Win-win.

9. Citroenwater

10 Snacks die het lichaam ontgiften
Hoewel dit een drankje is, is citroenwater geweldig om te ontgiften. Water zelf is zeer gunstig voor de gezondheid en hydratatie, en de citroen geeft je een natuurlijke en verfrissende smaak zonder toegevoegde conserveermiddelen.

10. Watermeloen

10 Snacks die het lichaam ontgiften
Watermeloen is geweldig voor het helpen van uw lever en nieren om onzuiverheden in het lichaam te verwijderen. Hebben we ook al gezegd dat het ook super lekker is?

Nu heb je tien snacks die je lichaam kunnen ontgiften en het ongelooflijk laten aanvoelen. Dus probeer ze eens en laat ons weten wat je denkt!

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button