Goede ideeënGezondheid en Fitness

10 Redenen Om Meer Avocado’s te Eten

Hoewel dit fruit erg handig is, is het niet zo populair als ander fruit zoals appels of sinaasappels. Omdat avocado’s veel vet bevatten, denken de meeste mensen dat het geen goede keuze is als ze proberen af ​​te vallen. In dit artikel zullen we je vertellen over de voordelen van avocado en na het lezen van zijn we er zeker van dat je meer avocado’s wilt eten.

Eén vrucht, duizend kenmerken

Allereerst moeten we onderstrepen dat de olie in avocado niet zo schadelijk is als de meeste mensen denken. Avocado is een vrucht die vooral door atleten wordt geconsumeerd omdat deze veel energie biedt.

Avocado is echter niet alleen gunstig voor atleten. Deze vrucht is ook een vrucht die nuttig is voor drukke werkers, kinderen, ouderen, zwangere vrouwen en iedereen in het algemeen .

Avocado helpt enerzijds het cholesterolgehalte te reguleren, terwijl het hartritme reguleert (om deze reden al verklaard goed te zijn voor sporters). Enkelvoudig onverzadigde vetten, beter bekend als omega-3-vetzuren, zijn overvloedig aanwezig in een avocado, van oliezuur en alfa-linolzuur.

U bent wellicht geïnteresseerd in: Het omvat; Dit helpt de groei of het herstel van spiervolume. Deze “goede” oliën verbeteren van nature de testosteronniveaus.

Bovendien verminderen etherische oliën en vitamines van groep E gewrichtsontsteking en helpen kraakbeenherstel. Dankzij de oplosbare en onoplosbare vezels die het bevat, voel je je langer vol.

Het eten van avocado’s vertraagt ​​ook de afbraak van koolhydraten. Dankzij de hoge hoeveelheid oliezuur stimuleert het de hersengebieden die een verzadigingsgevoel veroorzaken.

Avocado versterkt ook het immuunsysteem dankzij het hoge carotenoïdengehalte . Een ander ingrediënt in avocado, luteïne werkt als een antioxidant en beschermt je tegen oogziekten. Een ander leuk aspect van deze vrucht is met groenten, salade, toast, enz. Het kan rauw worden gegeten.

10 Redenen Om Meer Avocado's te Eten

Talrijke redenen om avocado te eten

Zoals we hierboven zeiden, is deze vrucht ook gunstig voor zwangere vrouwen omdat nuttig is voor zowel moeder als baby. kan ziekten voorkomen. Als de familie een geschiedenis van ziekte heeft, moeten vooral de voordelen van avocado worden overwogen.

Omdat het rijk is aan foliumzuur, is het een zeer belangrijk supplement tijdens het leven van een vrouw en met de ondersteuning die het biedt, kan het de consumptie van medicijnen of chemicaliën voorkomen . Als je van plan bent om kinderen te krijgen, kan het eten van avocado al je lichaam voorbereiden en je gezondheid optimaliseren.

Patiënten met een hoog cholesterolgehalte kunnen profiteren van dit heerlijke fruit om LDL (slechte) cholesterolwaarden te verlagen en HDL (goede) cholesterolwaarden te verhogen. Dit is ongetwijfeld erg belangrijk om cardiovasculaire problemen te voorkomen , zoals de steeds grotere schaal van beroerte .

10 Redenen Om Meer Avocado's te Eten

Avocado maakt ook esthetische additieven door het haar te beschermen en door het haar te beschermen. Daarom kunt u het toevoegen aan uw boodschappenlijstje om uzelf jonger en mooier te maken. Je kunt het op je gezicht aanbrengen om zonnebrand te verwijderen en ook rimpels te verminderen.

Avocado kan ook worden gebruikt als vervanging voor olie of mayonaise vanwege de romige dichtheid . Je kunt avocado gebruiken in cake, bananenbrood, sandwich, toast, slasaus of nog veel meer.

In de traditionele geneeskunde staat avocado bekend om zijn vele functies, maar de belangrijkste is dat het een afrodisiacum is en anti-diarree-eigenschappen heeft.

Om van deze kenmerken te profiteren, kunnen de zaden, bladeren en zelfs de bast van de vrucht worden gebruikt. Het gebruik ervan is niet beperkt tot, avocado wordt ook gebruikt om dysenterie te verlichten en kaalheid te voorkomen .

Hoe zit het met de kern?

Naast hem kun je andere delen van avocado consumeren, zoals de kernel. Je kunt de korrels malen en je kunt het in verschillende mixen gebruiken, rauw of door te koken . Er zijn veel verschillende manieren om avocadobonen te gebruiken.

10 Redenen Om Meer Avocado's te Eten

De meeste aminozuren van deze vrucht worden in de kern gevonden. Fruitolie kan worden gebruikt om het cholesterol te verlagen en het lichaam te beschermen tegen cardiovasculaire problemen of hartaanvallen .

Onderzoek heeft aangetoond dat avocado’s meer oplosbare vezels bevatten dan welke andere voedingsstof dan ook. is ook geweldig voor het omgaan met een ontsteking in de diarree of het darmkanaal . Avocado’s worden in veel landen gebruikt om spijsverteringsontsteking of problemen te behandelen.

Avocadobonen bevatten fenolverbindingen die helpen bij het voorkomen van bacteriële of virale infecties, evenals darmzweren. Omdat het flavonol bevat voorkomt het tumorgroei. Het kan ook worden gebruikt om het immuunsysteem te versterken en slopende ziekten zoals voortijdige veroudering te voorkomen.

Mensen die lijden aan artritis en andere soortgelijke pijnen hebben ontdekt dat avocadokernen goed zijn voor hun pijnen. Avocado-olie geeft een ongelooflijke glans aan het haar en helpt ook bij de behandeling van roos . Het heeft ook een verjongend effect dat het huidcollageen verhoogt om een ​​steviger, minder gerimpeld uiterlijk te bieden.

Malen, koken en drinken van avocadobonen als thee controleert astma-aanvallen en helpt mensen zich harmonischer en energieker te voelen dan de Chinese geneeskunde.

Avocadobonen kunnen worden geconsumeerd in salades, thee, fruit- en groentesapmixen, vloeibaar fruit of groentepuree geroosterd, gekookt of droog . Je kunt het ook zelf consumeren, maar de smaak is een beetje bitter.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button