Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /home/plezier/public_html/wp-config.php on line 87
10 mooiste plek om Kerstmis te vieren in Turkije | Plezier.net
ReizenRomantisch reizen

10 mooiste plek om Kerstmis te vieren in Turkije

Als we de laatste maand van het jaar ingaan, kunnen we zeggen dat de opwinding van nieuwjaar en nieuwjaar ons al omringt. De activiteiten die tijdens het nieuwe jaar worden gehouden en waar we het nieuwe jaar ingaan, behoren tot de vragen die we allemaal in ons hoofd hebben. Als je voor het nieuwe jaar een andere plaats wilt betreden dan de stad waar je bent, maar je hebt hier geen idee van, dan is dit artikel iets voor jou. 10 steden om te bezoeken in het nieuwe jaar in Turkije In ons artikel over dit onderwerp hebben we de stadssuggesties voor je op een rijtje gezet waar je op oudejaarsavond terecht kunt. Suggesties zijn van ons, laten we zeggen dat jij het bent om te beslissen waar je heen gaat op oudejaarsavond 10 steden om te bezoeken in het nieuwe jaar in TurkijeLaten we samen kijken.

BURSA-ULUDAĞ

10 mooiste plek om Kerstmis te vieren in Turkije

Als we denken aan oudejaarsavond, denken we aan dat prachtige uitzicht op witte sneeuw. Bursa-Uludağ is een van de beste stadssuggesties voor oudejaarsavond. Er zijn ook veel locaties en hotels in Uludağ die u kunt kiezen voor oudejaarsavond en speciaal voorbereid op oudejaarsavond. U kunt uw oudejaarsvakantie perfecter maken door te skiën en snowboarden in Uludağ, waar veel beroemde artiesten ook concerten geven op oudejaarsavond.

KARTEPE

10 mooiste plek om Kerstmis te vieren in Turkije

Een andere suggestie die de voorkeur kan hebben voor oudejaarsavond, vooral vanwege de nabijheid van Istanbul, is Kartepe. Kartepe, waar u vanaf de top kunt genieten van het prachtige uitzicht op de Golf van Izmit en het Sapanca-meer en kunt genieten van de sneeuw, heeft hotels die voor elk budget geschikt zijn voor oudejaarsvieringen.

CAPPADOCIA

Cappadocië is een zeer goede optie die de voorkeur kan hebben op oudejaarsavond met zijn unieke architectuur en unieke schoonheden waardoor je je in een magische sfeer voelt. Je kunt een geweldige tijd beleven in Cappadocië, beroemd om zijn sprookjesachtige schoorstenen en vliegende ballonnen.

İZMİR-ALACATI

Hoewel we allemaal denken aan die warme zomerdagen waarop Alaçatı wordt genoemd, is het een heel goede optie tijdens oudejaarsavond. We zijn er zeker van dat u zult genieten van de leuke nieuwjaarsfeesten die tijdens oudejaarsavond in de straten van Alaçatı worden georganiseerd.

ANTALYA

Een van de meest geprefereerde steden voor zomervakanties Antalya behoort ook tot de steden die de voorkeur hebben voor oudejaarsvieringen. Bekend als de geboorteplaats van de kerstman Antalya. Het zou een goed idee zijn om oudejaarsavond binnen te gaan in deze prachtige stad, die speciaal is versierd voor oudejaarsavond van de straten tot de locaties, terwijl veel beroemde zangers oudejaarsconcerten geven.

PALANDOKEN

10 mooiste plek om Kerstmis te vieren in Turkije

Een andere suggestie is Palandöken, waar u kunt genieten van sneeuw- en wintersport, en oudejaarsvieringen zijn ook erg vermakelijk. Veel hotels wachten op oudejaarsavond op hun klanten met hun programma’s die speciaal voor het nieuwe jaar zijn voorbereid.

CYPRUS

Hoewel ons baby-thuisland Cyprus niet binnen onze grenzen ligt, zal het een heel goed alternatief zijn dat je in korte tijd met het vliegtuig gaat. Onbeperkt amusement, beroemde artiesten en shows vinden plaats in de speciaal voor het nieuwe jaar voorbereide locaties.

ISTANBOEL-NISANTASI

Het is misschien een goed idee om het nieuwe jaar te ontmoeten in de straten van Nişantaşı, die elk jaar op oudejaarsavond worden versierd en waar veel shows plaatsvinden. Nişantaşı, dat de top van het entertainment bereikt met beroemde dj’s, concerten en vuurwerkshows, is een goede optie voor u om oudejaarsavond door te brengen met zijn locatie en hotelopties.

BOLU-KARTALKAYA

10 mooiste plek om Kerstmis te vieren in Turkije

Als je oudejaarsavond in de natuur wilt vieren, let dan op onze Bolu Kartalkaya-suggestie. Bolu Kartalkaya, waaraan vooral de voorkeur wordt gegeven vanwege de nabijheid van Istanbul en Ankara; Het is een heel goed alternatief waar je op oudejaarsavond zowel met wintersport als natuur kunt gaan, en je gezellig kunt beleven met het georganiseerde nieuwjaarsentertainment.

AĞVA

Met de nabijheid van Istanbul en zijn natuurlijke schoonheid, is Ağva een van de beste opties om te gaan, zelfs voor een dag op oudejaarsavond. U kunt deze suggestie kiezen om van uw nieuwjaarsvakantie te genieten door in hotels te verblijven die passen bij uw budget met de programma’s die zijn voorbereid voor het nieuwe jaar.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button