Strand reizen

10 evenementen in Amsterdam | Waar

Buitenlands toerisme en plaatsen om te bezoeken in het buitenland zijn altijd een kwestie van nieuwsgierigheid, vooral voor reisliefhebbers. Als het uw doel is om naar een land in het buitenland te reizen en daar een prettige tijd te hebben, moet u zeker een vooronderzoek doen naar de plaats waar u heen gaat en de bezienswaardigheden noteren. In dit artikel de hoofdstad van Nederland, die je snel opslokt met zijn architectuur, gezelligheid, straten en vrije levensstijl, die bewonderd worden door degenen die je bezoeken. AmsterdamWe zullen het hebben over. Voordat u uw volgende route naar deze fascinerende stad afslaat, zal deze u gemak bieden Plaatsen om te bezoeken in Amsterdam Je moet zeker ons artikel lezen en op pad gaan. Ga voor meer gedetailleerde informatie naar https://turistikgezi.com/amsterdam-gezecek-yerler/ en Plaatsen om te bezoeken in Amsterdam We raden u ten zeerste aan om de andere informatie over te lezen. Dus kom 10 evenementen in Amsterdam Laten we samen kijken.

1. Zorg ervoor dat de Kanaal Tour!

Als het om Amsterdam gaat, denken we allemaal aan de kanalen. Er wordt gezegd dat de lengte van deze grachten, die in de 17e eeuw zijn aangelegd, langer is dan 100 km. Het beste wat je kunt doen in deze grachten met veel bubbels is natuurlijk een rondvaart. Op deze manier kun je de schoonheid van de historische Amsterdamse huizen aan de gracht van dichtbij bekijken en de kans krijgen om prachtige fotolijsten vast te leggen. Als je wilt, kun je een rondvaart van 1 uur maken of een historische rondvaart maken op luxe boten die ’s avonds eten en drinken aanbieden, en je kunt in de magie van Amsterdam vallen.

10 evenementen in Amsterdam |  Waar

2 Breng tijd door op de Dam

Als je naar Amsterdam bent gekomen, is het natuurlijk niet mogelijk om de Dam Mine te zien. Dit zeer levendige plein is een van de meest actieve en vermakelijke plekken in de stad. Naast het Koninklijk Paleis bevinden zich op de Dam de Nieuwe Kerk en het Madame Tussauds Museum, waar de beroemde wassenbeelden worden tentoongesteld. De Dam is een centraal gebied waar ook veel cafés, bars en restaurants worden genoten door degenen die willen winkelen. Daarnaast is het mogelijk om op elke hoek van het plein straatartiesten en showmeesters tegen te komen. Je moet zeker de snacks proeven die op het plein worden verkocht.

3. Wallen

Het enige door de staat gecontroleerde gebied waar prostitutie en drugs zijn gelegaliseerd, is de Wallen in Amsterdam. Dit gebied, de meest bezochte plek voor mannelijke toeristen die naar Amsterdam komen, trekt toeristen met zijn rode neonlichten. Op de Wallen, waar seksshops, bordelen en drugscafés zijn, beginnen de drukke uren na middernacht. Hoewel het mogelijk is om halfnaakte sekswerkers tegen te komen in de glazen raamkamers, zijn degenen die foto’s proberen te maken hier niet erg welkom.

10 evenementen in Amsterdam |  Waar

4. Moet bloemenmarkt bezoeken

Als je Holland zegt, denk je aan tulpenbloem. Zo erg zelfs dat de Bloemenmarkt, waar duizenden tulpen en bloemen staan, een van de must-see plekken in Amsterdam is. Volgens geruchten werden tijdens de Ottomaanse periode tulpen vanuit Turkse landen naar Nederland gehaald. En sindsdien staat Nederland op de eerste plaats, vooral in de bloemen- en tulpenproductie. Als u souvenirs voor uw dierbaren uit Amsterdam wilt kopen, kunnen we zeggen dat dit een ideale plek is. Nogmaals, je moet niet passeren zonder de kazen die speciaal zijn voor Amsterdam te proeven op de kaasmarkten hier.

10 evenementen in Amsterdam |  Waar

5. Het Huis van Anne Frank

Als je musea wilt bezoeken terwijl je in Amsterdam bent, moet je eerst het Anne Frank Huis zien. Tijdens de Tweede Wereldoorlog ontsnapte Anne Frank aan de nazi-bezetting en verstopte ze zich met haar vader en 6 andere mensen in een huis in Amsterdam. Frank, een meisje van 10-11 jaar, moest tussen 1940 en 1942 onderduiken in een huis. Anne Frank, die alle gebeurtenissen en gedachten die ze tijdens haar onderduik heeft meegemaakt in een dagboek bijhoudt, wordt naar het concentratiekamp gestuurd nadat de nazi’s hun schuilplaats hebben gevonden, en alleen haar vader komt daar levend uit. Nadat ze het dagboek van haar dochter als boek had gedrukt, werd het huis dat ze in 1960 verborgen hielden ook een museum.

Andere musea die u kunt bezoeken zijn het Van Gogh museum, Rijksmuseum en Madame Tussauds.

6. Maak een foto voor de Amsterdamse Post

Het zou natuurlijk onmogelijk zijn om geen foto te maken voor het beroemde Amsterdamse schrift terwijl je in Amsterdam was. De 24,5 meter lange Amsterdamse post trekt veel aandacht van toeristen.

10 evenementen in Amsterdam |  Waar

7. Beroemde coffeeshops

Ook drugsgebruik en coffeeshopsverkoop in Amsterdam zijn vrijgegeven. Aangename ingrediënten worden ook toegevoegd aan producten in cake- en browniestijl en gepresenteerd aan klanten. Wel is het leeftijdscriterium naar de coffeeshops gehaald en vinden identiteitscontroles plaats bij de ingang.

8. Een kleine wandeling in het Vondelpark

Het Vondelpark, het grootste park van Amsterdam gebouwd op 47 hectare, is een uitstekend gebied waar je kunt fietsen, op het gras kunt liggen en ontspannen, en rond de vijvers kunt toeren. Het Vondelpark ligt pal naast het Rijksmuseum. Een zeer goede optie voor wie wil genieten van de natuur en frisse lucht.

10 evenementen in Amsterdam |  Waar

9. fietsen in Amsterdam

Het meest voorkomende dat je in de straten van Amsterdam tegenkomt, zijn fietsen. Je kunt een wandeling door de straten van Amsterdam maken door een van de fietsverhuurders op de Dam te huren.

10. Heineken Experience

De brouwerij van Heineken-bieren, ’s werelds beroemdste biermerk, werd opgericht in 1864 en werd in 1991 een museum. Bezoekers van het brouwerijmuseum kunnen gedetailleerde informatie krijgen over het brouwen en genieten van 2 gratis bieren bij de ingang.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button